«Έμεινε» η Ελένη Μενεγάκη με τον γιο της Βάσιας Παναγοπούλου: «Μου θυμίζει τον πρώην μου»

Ελένη Μενεγάκη

"Αυτό το τούτο, η μύτη η μικρή, τα μάτια τα σκιστά, κούτελο μεγάλο" υπογράμμισε η η Ελένη Μενεγάκη.

Με αφορμή τη «Γη της ελιάς» στο MEGA, η Βάσια Παναγοπούλου συνάντησε την Ελένη Μενεγάκη το μεσημέρι της Παρασκευής. Προδίδοντας το όμορφο κλίμα που υπήρχε ανάμεσα τους εκτός αέρας, ωστόσο, η παρουσιάστρια προχώρησε σε μια ιδιαίτερη αναφορά για τον γιο της δημοφιλούς ηθοποιού.

«Το τι έχουμε πει εδώ! Έχουμε γελάσει πάρα πολύ! Μου έδειχνε τον μεγάλο της γιο που είναι κοντά στην ηλικία του δικού μου. Ο δικός σου γιόρταζε μάλιστα χθες, ο δικός μου είχε γενέθλια χθες. Της λέω: «ρε συ, αυτό εδώ το τούτο του.. Πολύ μου θυμίζει τον δικό μου γιο, μη σου πω μου θυμίζει και τον πρώην μου! Δηλαδή αυτό το τούτο, η μύτη η μικρή, τα μάτια τα σκιστά, κούτελο μεγάλο» σημείωσε χαρακτηριστικά η Ελένη Μενεγάκη με την Βάσια Παναπούλου να ξεσπά σε γέλια.

«Οι γιοι μας έχουν κάτι εξωτικό» υπογράμμισε η ηθοποιός με την παρουσιάστρια του Μεγάλου Καναλιού να σχολιάζει, απευθυνόμενη στους τηλεθεατές, πως «δεν είδα τον δεύτερο, δεν ξέρω εκεί την ομοιότητα. Εγώ όμως τα θυμάμαι μικρούτσικα αυτά τα παιδάκια. Όταν ήταν μικρά. Και συ, έχεις τέτοιο μάτι».

«Πέρασε ο καιρός, μεγαλώσανε τα μικρά παιδιά και έγιναν μεγάλα αγόρια» αποκρίθηκε, με χαμόγελο, η Βάσια Παναγοπούλου στην «Ελένη» το μεσημέρι της Παρασκευής στο MEGA.