Έμειναν «παγωτό» με την ατάκα του Μουκίδη στον αέρα της εκπομπής για τον Νότη Σφακιανάκη!

Μουκίδης

«Είχαμε διάφορα θέματα από παλιά κιόλας, από το '97, πάνω στη συνεργασία. Έλεγε χοντράδες πολλές φορές.»

Γύρω από το θέμα της απαγόρευσης στον Νότη Σφακιανάκη να ερμηνεύει τα τραγούδια που υπογράφει ο συνθέτης και στιχουργός Γιώργος Μουκίδης κινήθηκε η κουβέντα στο Splash ανάμεσα στον δημιουργό και τους παρουσιαστές. «Εγώ του είπα να ζητήσει συγγνώμη, όχι από εμένα, από τον κόσμο, που τους είπε τεμπέληδες», είπε και συνεχίζοντας ανέφερε ότι θα θέματα που είχαν από παλιά δεν αποτέλεσαν ποτέ τροχοπέδη για τη συνεργασία τους, όμως ο ίδιος θέλησε να κάνει κάτι για τη χώρα που ζει. «Έχω διάφορα θέματα σε προσωπικό επίπεδο, αλλά ποτέ αυτά δεν ήταν τροχοπέδη για τη δουλειά μας. Είχαμε διάφορα θέματα από παλιά κιόλας, από το ’97, πάνω στη συνεργασία. Έλεγε χοντράδες πολλές φορές. Όταν εγώ ας πούμε του ανακοίνωσα το ’97 ότι δεν θα συνεχίσω γιατί τραγουδούσα μαζί του στο REX, όταν πήγα στο καμαρίνι να ενημερώσω κάποιους μήνες πριν, του λέω ό,τι χρειαστείς πάρε με τηλέφωνο, μου λέει «δεν χρειάζομαι τίποτα από κανέναν, τι να χρειαστώ από εσένα». Το κράτησα κι έφυγα. Είναι χοντράδα αυτό. Στο μαγαζί εγώ έλεγε 1,5 τραγούδι και μετά έπαιζα playstation στο καμαρίνι. Δεν έκανα κάτι άλλο», ανέφερε δίνοντας ένα παράδειγμα από τις διαφορές που μπορεί να είχαν παλιότερα.

«Ο Νότης θεωρώ ότι είναι ο τελευταίος των Μοϊκανών. Οι υπόλοιποι, ναι είναι καλοί…», ανέφερε σχετικά με το καλλιτεχνικό εκτόπισμα του Νότη Σφακιανάκη, παρόλο που πλέον δεν διατηρούν επαφές.

«Δεν έχουμε επαφές με τον Νότη. Εγώ δεν ζήτησα κάτι. Γιατί είπαν διάφορα. Ότι θέλω λεφτά και κάτι τέτοιες βλακείες. Επειδή είναι μάγκας και αρσενικό, πρέπει αυτοί οι άνθρωποι, όταν κάνουν ένα λάθος, είναι ακόμα μεγαλύτερη απόδειξη να βγει και να πει «παιδιά έκανα λάθος, συγγνώμη». Έχει διαφορά το «λέω έξω από τα δόντια» με το «λέω μαλ…», είπε ο συνθέτης και άφησε «παγωτό» τους παρουσιαστές του Splash που του ζήτησαν να προσέχει τις λέξεις που χρησιμοποιεί στον αέρα.

«Έχει διαφορά πραγματικά να λες την αλήθεια και να τα λες έξω από τα δόντια με το να λες ανακρίβειες. Αυτό είναι ανακρίβεια. Όταν βγαίνεις και λες ότι οι περισσότεροι Έλληνες δεν θέλουν να εργαστούν, αυτό σημαίνει ότι έχεις κάνει ένα γκάλοπ, μια δημοσκόπηση και έχεις δει ότι τουλάχιστον το 51% των Ελλήνων θέλει να είναι ξάπλα στους καναπέδες και να παίρνουν λεφτά από το ταβάνι», εξήγησε εκείνος στη συνέχεια.

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για την τηλεόραση και τη showbiz!