Έλσα Τόλη: «Δεν είχα τη στήριξη που είχε η Φαίη Σκορδά»

«Ξαφνικά με «άδειασαν» μέσα στην νύχτα.»

Στην Όλγα Λαφαζάνη και στην εκπομπή «Στα καλά καθούμενα» μίλησε το πρώην μοντέλο και παρουσιάστρια Έλσα Τόλη, η οποία έχει εγκαταλείψει τη ζωή στην Αθήνα για το Λουτράκι όπου ζει μαζί με τον σύζυγο της και τα δυο τους παιδιά.
«Μου λείπει η τηλεόραση, αλλά σαν δουλειά, όχι το θεαθήναι. Δεν έχω κάνει πίσω όσον αφορά το οικονομικά, με τα λίγα χρήματα απλά για να υπάρχω. Μου έχουν προτείνει να δουλέψω στην τηλεόραση χωρίς χρήματα, αλλά εγώ δεν μπορώ να το κάνω» λέει η Έλσα Τόλη η οποία μιλά για την εμπειρία της στο «Μακεδονία TV»…

«Δούλεψα στην τηλεόραση με μεγάλη δυσκολία. Στο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑtv ήταν μια δύσκολη απόφαση γιατί έπρεπε να αφήσω την Αθήνα, τις δουλειές μου και να πάω εκεί. Το μέτρησα έτσι, μήπως αυτό ήταν το μεγάλο μου βήμα. Δεν μου έκατσε καθόλου. Υπήρχε τότε και το ότι εγώ πήγα μετά την Φαίη Σκορδά που είχε μια φοβερή ομάδα, μια στήριξη στο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ εντελώς διαφορετική και αντιμετώπιση, οπότε εγώ πήγα απλά να βγάλω μία λάντζα που ήταν απλά να βγάλουμε και φέτος μια εκπομπή.»

Όσον αφορά την προσπάθεια που έκανε στο κομμάτι του αθλητικού ρεπορτάζ η Έλσα Τόλη αποκαλύπτει:
«Είχα ξεκινήσει κάποια στιγμή και έκανα δοκιμαστικά σε ένα ιδιωτικό κανάλι και λόγω του ότι είχα δουλέψει και ένα χρόνο στο Green tv και ήμουν σχετική με τα αθλητικά γιατί ήταν καθαρά αθλητικό, προσπάθησα να μπω σε αυτό το γκέτο του αθλητικού ρεπορτάζ, το οποίο θεωρώ ότι είναι το χειρότερο γκέτο που υπάρχει στη δημοσιογραφία. Δηλαδή, όχι απλά δεν μπαίνεις, όχι απλά πρέπει να αποδεικνύεις το ότι υπάρχεις ανά πάσα ώρα και στιγμή, όχι απλά δεν μπορείς να κάνεις βήμα χωρίς να έχεις φάει τρικλοποδιά από τους καταξιωμένους δημοσιογράφους, προφανώς κι αυτοί με τον ίδιο τρόπο έχουν ανέβει. Τελοσπάντων κάποια στιγμή έφτασα στην πηγή και είπα θα πιω νερό, κάνω την πρώτη εκπομπή, κάνω τη δεύτερη εκπομπή, «πετούσα» και ξαφνικά με «άδειασαν» μέσα στην νύχτα. Γιατί βγήκα με τον άνθρωπο αυτό που μου έκανε την σύσταση και με προώθησε ώστε να κάνω αυτή την εκπομπή για ένα φαγητό για να τον ευχαριστήσω και πήγαινε αλλού το πράγμα. Και μόλις είπα το «στοπ», ότι δεν θα γίνει κάτι, την επόμενη μέρα με πήραν και μου είπαν μην έρθεις για εκπομπή. Τόσο ωμά!».