Έλντα Πανοπούλου: «Ψωνίστηκα με το Ρετιρέ και με προσγείωσε ο Κώστας Βουτσάς»

Έλντα Πανοπούλου

"Λιγάκι όσο να 'ναι το καβάλησα το καλάμι" παραδέχθηκε, μεταξύ άλλων, η Έλντα Πανοπούλου σε συνέντευξη της.

Καλεσμένη στο Dot βρέθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου η Έλντα Πανοπούλου προκειμένου να συναντήσει τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο. Η ηθοποιός μίλησε με μεγάλη χαρά για το θρυλικό «Ρετιρέ» από το οποίο, όπως και πρόδωσε, ψωνίστηκε και την… προσγείωσε ο αείμνηστος Κώστας Βουτσάς.

Πιο συγκεκριμένα, στη μεσημεριανή εκπομπή του ΣΚΑΪ, η Έλντα Πανοπούλου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «την καλοδέχτηκα την επιτυχία που σημείωσε το Ρετιρέ και σίγουρα και θα ψωνίστηκα και με προσγείωσε ο Κώστας Βουτσάς. Ψωνίστηκα μετά από τη Χαρούλα. Ήταν τόσο αγαπητό αυτό το σίριαλ για αυτό ακόμα κάνει νούμερα και 29η επανάληψη του».

«Λιγάκι όσο να ‘ναι το καβάλησα το καλάμι… Λέω, τι γίνεται ρε παιδιά! Πάω στο θέατρο, τότε έπαιζα στο Ακροπόλ με τον Κώστα Βουτσά, τη Μάρω Κοντού και την Ρένα Βλαχοπούλου όπου μου λέει ο Βουτσάς «Πανοπούλου, σε βλέπω πως είσαι πολύ αλέγκρα τελευταία»! Του απαντάω, «κύριε Κώστα εντάξει με έχουν γνωρίσει όλοι και πάμε πάρα πολύ καλά με το σίριαλ». «Τι έχεις κάνει; Σε γνωρίζουν; Δεν σε γνωρίζουν. Μια Χαρούλα ξέρουν. Όταν θα μάθουν να σου λένε «Γεια σου Έλντα Πανοπούλου» τότε θα πεις ότι σε έχει γνωρίσει ο κόσμος». Και με προσγείωσε τόσο απότομα» πρόσθεσε η ηθοποιός.

Καθ’ όλα ειλικρινής η Έλντα Πανοπούλου στο Dot του ΣΚΑΪ!