Έλντα Πανοπούλου: «Είχα την ευλογία του Θεού να με αγαπήσει ο κόσμος χοντρέλο»!

Έλντα Πανοπούλου
"Κάθε απώλεια στη ζωή ενός ανθρώπου τον αλλάζει με τρόπο δραματικό και αξεπέραστο".

Σε μια μοναδική εξομολόγηση, η Έλντα Πανοπούλου μίλησε για όλα στον Γιάννη Βίτσα και την εκπομπή Εμείς:

Η Ρένα Βλαχοπούλου

Το να εκτιμούσα ανθρώπους για τους οποίους έχασα την εκτίμησή μου μετά τη συνεργασία μας, έχει γίνει. Και μάλιστα έχει γίνει πολλές φορές. Βγαίνουμε και διηγούμαστε διάφορα πράγματα στο τηλεοπτικό κοινό, αλλά το μάτι δεν την κρύβει την πραγματικότητα. Το μάτι λέει την αλήθεια. Μετά τη Ρένα Βλαχοπούλου ζω την πιο ευτυχισμένη στιγμή της θεατρικής μου πορείας. Είναι φυσικό η δημοσιότητα να σε παρασύρει σε κάποιες ατραπούς όχι πολύ εύκολες. Κι εμένα με μάλωσε κάποτε ο Κώστας Βουτσάς και είχε δίκιο που με μάλωσε. Κι εγώ δυσανασχετούσα όταν η Ρένα Βλαχοπούλου ήθελε να την πηγαίνω με το αυτοκίνητο στο θέατρο δυόμιση ώρες πριν την παράσταση, αλλά μεγαλώνοντας κατάλαβα πόσο δίκιο είχε. Υπάρχει ιερότητα επί σκηνής και δυστυχώς τα τελευταία χρόνια υπάρχουν πολλοί που αυτή την ιερότητα την ποδοπατούν και τη βρωμίζουν. Την κάνουν βόθρο!

Η Χρυσούλα Διαβάτη

Η άδεια εξασκήσεως επαγγέλματος ήταν μια ασφαλιστική δικλείδα. Μπορώ να αντιληφθώ αυτό που λέει η σπουδαία ηθοποιός Χρυσούλα Διαβάτη και την ανησυχία της για τον τρόπο με τον οποίον παρεισφρύουν στο επάγγελμά μας άνθρωποι που καμία σχέση δεν έχουν με αυτό.

Η απώλεια της μητέρας της

Κάθε απώλεια στη ζωή ενός ανθρώπου τον αλλάζει με τρόπο δραματικό και αξεπέραστο. Η κάθε απώλεια. Της μιλάω κάθε πρωί και κάθε βράδυ και κάθε λεπτό. Και την παρακαλώ και τη μητέρα μου και τον πατέρα μου να είναι κοντά μου όταν περνάω δύσκολες στιγμές, που όλοι οι άνθρωποι περνάμε.

Τα κιλά που έχασε

Για μια βδομάδα είναι το δύσκολο. Όταν περάσει αυτή η βδομάδα αρχίζει και γίνεται τρόπος ζωής και σιγά σιγά μπαίνεις σε αυτή τη φόρμουλα. Δε βίωσα ρατσισμό γιατί είχα την ευλογία του Θεού να με αγαπήσει ο κόσμος χοντρέλο. Όταν άρχισε να αναπτύσσεται η καριέρα μου, άρχισαν να αναπτύσσονται και τα κιλά μου. Για πολλούς συνανανθρώπους μας το φαγητό είναι διέξοδος και χάδι.

Η απιστία

Όλοι έχουμε απατήσει και όλοι έχουμε απατηθεί. Το θέμα είναι ο λόγος. Φυσικά και έχω συγχωρήσει απιστία και ποιος δεν έχει.