Ελληνοφρένεια: Επιστρέφει απόψε!

Όχι στα γκισέ των τραπεζών ή στα κάγκελα της εφορίας, αλλά από την συχνότητα του Alpha

Ο απρόβλεπτος τσολιάς, ο ικανός για όλα Μπαλούρδος, μαζί με έναν πρωθυπουργό, καμιά 40αριά υπουργούς και περίπου 300 τηλεπερσόνες, ανακατεύονται μαζί προσφέροντας ένα απολαυστικό κοκτέιλ ελληνοφρενικών καταστάσεων.

Από την Δευτέρα 6 Οκτωβρίου και κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 21:45, ανανεωμένη επίκαιρη, καυστική και σχεδόν προεκλογική, η «Ελληνοφρένεια» γίνεται ο καθρέφτης μιας κοινωνίας που χειμάζεται και ελπίζει.

Με το ανατρεπτικό της χιούμορ, θα ισορροπήσει ανάμεσα στην καυστική σάτιρα, την έντονη πολιτική διάσταση, την αποδόμηση της σοβαροφάνειας των πολιτικών και την αμφισβήτηση κάθε μορφής εξουσίας.

Με βασικό κορμό τα όσα συμβαίνουν στην γνωστή αίθουσα σύνταξης, την πραγματική αίθουσα σύνταξης της «Ελληνοφρένειας» (χρησιμοποιείται και ως χώρος εργασίας αλλά και ως πλατό), θα παρακολουθούμε και φέτος, μέσα από οθόνες που θα υπάρχουν παντού στον χώρο, εικόνες της επικαιρότητας. Ο αρχισυντάκτης και οι συνεργάτες του θα αξιολογούν το υλικό, κρίνοντας και κατακρίνοντας ό,τι βλέπουν, με το πάντα άγρυπνο βλέμμα του Μπαλούρδου, προσπαθώντας να αξιολογήσουν τα ευρήματα της Αμφίπολης, να μετρήσουν χρέη και δόσεις εφορίας, να εκλέξουν πρόεδρο Δημοκρατίας, να υποδεχτούν την ανάπτυξη και να συμβάλλουν στην ανώμαλη πορεία του τόπου.