Ελληνίδα τραγουδίστρια αποκαλύπτει: «Παίρνω 9 φάρμακα την ημέρα!»

Ελπίδα

"Έχω προσπαθήσει να κάνω διατροφή και..."

Μια άκρως απολαυστική συνέντευξη παραχώρησε στο «Πρωινό», η Ελπίδα μαζί με την κόρη της, Ήρα Κατσαντώνη. Η τραγουδίστρια μεταξύ άλλων μίλησε για το πρόβλημα υγείας της, αλλά και για το διάλειμμα που έκανε στην μουσική της καριέρα.

«Έχω θυρεοειδή και παραθυρεοειδή, παίρνω 9 φάρμακα την ημέρα! Έχω προσπαθήσει να κάνω διατροφή και σε έξι μήνες έχασα ένα κιλό, δεν άξιζε! Όταν απέκτησα την οικογένεια, άφησα την καριέρα για 20 χρόνια, ενσυνείδητα. Δε μου άρεσε η καλλιτεχνική ατμόσφαιρα που υπήρχε εκείνη την εποχή. Δεν μπορούσα να κάνω υποχωρήσεις και παραχωρήσεις! Εγώ πάντα δούλευα με τον κόσμο, ο κόσμος με αγαπούσε! Για να προχωρήσεις εκείνη την περίοδο έπρεπε να είσαι συνέχεια έξω, βαμμένη και στημένη. Υπήρχε ένα δήθεν!

Με τον άντρα μου είμαστε κοντά 50 χρόνια μαζί, με στήριζε πάρα πολύ σε αυτό που έκανα. Ο άντρας μου με διεκδίκησε! Δεν είχα συνείδηση τότε ότι είχα ωραία φωνή και ότι ήμουν ωραία κοπέλα. Πήγαμε στο Ισραήλ για τη Eurovision, βγαίναμε στο δρόμο και με αναγνώριζαν, δεν μπορούσα να το πιστέψω! Όταν είχα πάει στη Eurovision σκεφτόμουν ότι είχα πολλά κιλά στην πλάτη μου γιατί αντιπροσώπευα την Ελλάδα, ήμασταν φανατικοί με αυτό!», είπε η Ελπίδα.

Δείτε όσα δήλωσε η Ελπίδα μαζί με την κόρη της, Ήρα Κατσαντώνη…

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα από την τηλεόραση και όχι μόνο!