Ελληνίδα παρουσιάστρια: «Δεν μπορούσα να φανταστώ ότι θα ερωτευόμουν ένα μικρότερο άντρα»

«Είναι δύσκολο.»

Η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου, που είχε φιλοξενηθεί για αρκετά μεγάλο διάστημα στην ελληνική τηλεόραση με δική της εκπομπή αλλά και την παρουσίαση της Eurovision, ζει τον απόλυτο έρωτα στο πλευρό του συντρόφου της Jacobs. Η παρουσιάστρια μίλησε στον Γιάννη Βίτσα και στο περιοδικό «Εγώ!» για τον έρωτα που… την βρήκε και την ερωτική αποχή της για τρία χρόνια.Έχεις απογοητευτεί από τις σχέσεις;

Καθόλου. Ήταν δική μου απόφαση ο χωρισμός με τον πρώην σύντροφό μου. Έλεγα «Έχω το παιδί μου, τη δουλειά μου, τους φίλους μου, τα ταξίδια μου.» Η ζωή μου ήταν πολύ γεμάτη. Δεν φανταζόμουν ότι θα συναντούσα έναν άνθρωπο που θα ήθελα να μοιραστώ τη ζωή μου μαζί του. 

Δεν φλέρταρες;

Όχι ιδιαίτερα. Είναι δύσκολο. Στη Σουηδία είμαι δημόσιο πρόσωπο. Γενικά είμαι πολύ επιφυλακτική. Όταν κάποιος με πλησίαζε, αναρωτιόμουν «Το κάνει γιατί είμαι αναγνωρίσιμη ή τον ενδιαφέρω πραγματικά;» Δεν το έπαιρνα ποτέ στα σοβαρά. Θεωρούσα ότι φλερτάρει με τη δημόσια εικόνα μου.

Επί τρία χρόνια δηλασή απείχες ερωτικά;

Σιγά το δύσκολο. Όταν έχεις ένα παιδί, μπορεί να συμβεί. Είμαι πολύ ρομαντική. Πιστεύω ότι δεν χρειάζεται να ψάξεις τον έρωτα ούτε να τον κυνηγήσεις. Έρχεται μόνος του. Θεωρούσα μεγάλη μου αποτυχία το χωρισμό μου με τον μπαμπά της κόρης μου. Ήμουν και εγώ παιδί χωρισμένων γονιών και ο μεγαλύτερος εφιάλτης μου ήταν αυτός ακριβώς. Όταν όμως δεν μοιράζεσαι με τον σύντροφό σου τα ίδια ιδανικά και δεν είναι η ζωή σας όπως την είχες ερωτευτεί, δεν έχεις άλλη επιλογή. Δεν με φόβισε ποτέ η μοναξιά. Είχα μια πολύ γεμάτη ζωή. Υπάρχουν άνθρωποι που λένε από μικροί «Θα παντρευτώ! Θα κάνω απιδιά και οικογένεια». Εμένα δεν ήταν ο πρωταρχικός μου στόχος να παντρευτώ ή να έχω δίπλα μου κάποιον για να νιώθω ασφαλής. Ήμουν πάντα ανεξάρτητη. Ποτέ δεν είχα σχέση με άντρα που με στήριζε οικονομικά. Εγώ έχω ανάγκη να έχω δίπλα μου έναν άνθρωπο συναισθηματικά αφοσιωμένο σε μένα. Βρήκα τον Jacob που είναι σαν Έλληνας θεός.

Διαβάστε ακόμα:

Αλεξάνδρα Πασχαλίδου: Αυτός ο Σουηδός έχει κλέψει την καρδιά της