Ελληνίδα ηθοποιός σπάει τη σιωπή της και μιλάει πρώτη φορά για τον χωρισμό της!

Πέγκυ Σταθακοπούλου

«Οι σχέσεις περνάνε κρίσεις, περνάνε δυσκολίες, άλλοτε αντέχουν άλλοτε όχι».

Στην εκπομπή “Ευτυχείτε” και τις αδερφές Ράντη έδωσε συνέντευξη η Πέγκυ Σταθακοπούλου, η οποία μίλησε πρώτη φορά για τον χωρισμό της από τον επί 15 χρόνια σύζυγό της, Αλέξανδρο Καλδή.

«Δεν έχω κρύψει ποτέ την προσωπική μου ζωή, αλλά δεν την έχω διαφημίσει και ποτέ. Σε εποχές που οι σχέσεις μας περνάνε κρίση, οι σημαντικές σχέσεις της ζωής μας, θεωρώ ότι δεν είναι πολλά αυτά που έχεις να πεις και δεν είναι δικαίωμά σου να τα πεις γιατί σε αυτή την ιστορία εμπλέκονται και άλλοι δύο άνθρωποι που είναι η κόρη μου και ο σύντροφός μου. Επομένως, είναι κάτι που ανήκει σε εμάς τους τρεις, νομίζω ότι το ζούμε και αυτό με τον τρόπο που μας αξίζει γιατί υπάρχει μια οικογένεια πολύ αγαπημένη πίσω απ’ όλα και πάνω απ’ όλα.

Οπότε το διαφυλάσσω με τον τρόπο που εγώ κρίνω ότι μας αξίζει. Και επίσης για να είμαι ειλικρινής εγώ δεν νομίζω ότι ο κόσμος ενδιαφέρεται τρομερά για την προσωπική μας ζωή εκτός αν εμείς ενδιαφερόμαστε να τον κάνουμε να ενδιαφερθεί. Οι σχέσεις περνάνε κρίσεις, περνάνε δυσκολίες, άλλοτε αντέχουν άλλοτε όχι. Σημασία έχει αν τελειώνουν, όταν τελειώνουν να έχουν το τέλος που θα αποδεικνύει ότι αυτή η σχέση άξιζε τον κόπο τόσα χρόνια που κύλησε. Αυτό νομίζω θέλει κόπο και ωριμότητα απ’ όλους και προσοχή.

Προφανώς θα υπάρχουν εντάσεις και δυσκολίες, αλλά όλα μέσα σε ένα πλαίσιο που να δικαιολογεί την αγάπη των χρόνων που πέρασαν. Πάντα θα είναι μια σχέση ζωής αυτή. Νομίζω ότι το πιο σημαντικό είναι να υπάρχει όσο γίνεται αγάπη και τρυφερότητα γι’ αυτό το καινούργιο που πάει να γίνει. Και μεγάλη προστασία προς τα παιδιά μας, τα οποία πρέπει να ξέρουν πάντα την αλήθεια και να μην τα επιβαρύνουμε με δικά μας ζητήματα», είπε η Πέγκυ Σταθακοπούλου.

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα από την τηλεόραση και όχι μόνο!