Ελληνίδα εφοπλίστρια μπαίνει σε reality του Alpha

Διαβάστε ποια είναι και σε ποιο reality μπαίνει.

Το κανάλι της Κάντζας εξασφάλισε τα δικαιώματα του “Sunshine Girls”, ενός παρόμοιου concept που παρακολουθεί τη ζωή κοσμικών κυριών του αθηναϊκού highlife. Ποια υπέγραψε πρώτη; Η νεαρή εφοπλίστρια Ειρήνη Λαιμού που άλλωστε ασχολείται ήδη με τον χώρο του θεάματος. Η Ειρήνη μετά την συμμετοχή της στο “ALTER EGO” του Σάκη Ρουβά ετοιμάζεται τώρα για το καινούριο real life πρόγραμμα του ALPHA που θα παρακολουθήσουμε από την επόμενη τηλεοπτική περίοδο. Σύμφωνα με το concept οι κυρίες της “υψηλής κοινωνίας” που θα συμμετέχουν στο reality θα επισκέπτονται διάφορα κοσμικά στέκια και ο φακός θα τους ακολουθεί. Για την αρχισυνταξία είχε ακουστεί το όνομα του Νίκου Νάνου – παλιού αρχισυντάκτη του όμορφου κόσμου – όμως τελικά τελευταία στιγμή η συνεργασία “τσάκισε”. Ποια άλλα ονόματα ακούγονται για το “Sunshine girls”; Της Μάντας Παπαδάκου που αρχικά είχε κλείσει στο real housewives αλλά στη συνέχεια αποχώρησε, αλλά και της γνωστής γκαλερίστας Μαίρης Αλεξίου.

Απ’ ότι μάθαμε η Ειρήνη Λαιμού συζητά και για ένα ακόμη concept. Ένα πρότζεκτ βασισμένο όλο πάνω της που στην ουσία θα είναι η ελληνική version του reality της Πάρις Χίλτον “real life” και παρουσίαζε την ζωή της διάσημης και εκκεντρικής κληρονόμου.

Η Ειρήνη Λαιμού σε παλαιότερο πάρτυ της στην εντυπωσιακή έπαυλη της Σαρωνίδας μαζί με την φίλη της και συγγενή της πλέον Μαριέττα Χρουσαλλά. (Ως γνωστόν πεθερά της Μαριέττας είναι η κυρία Μαριγώ Λαιμού)

 

Είδατε κάτι που σας έκανε εντύπωση; Στείλτε το εδώ .