Έλληνας τραγουδιστής: «Η πρώην σύζυγός μου συμπεριφέρθηκε με πολύ άσχημο τρόπο»

«Δεν μπορείς να βγαίνεις στην τηλεόραση και να λες τόσο προσωπικά θέματα».

Τον Χρήστο Δάντη φιλοξενεί αυτό το Σάββατο στο JoinUs ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος. Ο γνωστός τραγουδιστής μιλάει μεταξύ άλλων για τους χωρισμούς του και την σχέση του με τον πατέρα του.

Για τους χωρισμούς του:

Σε ένα χωρισμό ποτέ δεν φταις μόνο εσύ. Είναι εύκολο να πεις «έκανα λάθος επιλογή, κράτησα λάθος χαρακτήρα μέσα σε αυτή τη συμβίωση». Αλλά δεν φταις μόνο εσύ. Έκανα άφοβα και τους 4 γάμους. Δεν φοβάμαι να κάνω αυτό που φοβούνται οι άλλοι. Δεν φοβάμαι να δοκιμάσω. Δεν μου άρεσε που κάποια διαζύγια πήραν τόση δημοσιότητα.. Έχω μετανιώσει γιατί κάποιες στιγμές της προσωπικής μου ζωής επισκίασαν τη δουλειά μου.. Ειδικά στο τρίτο μου διαζύγιο τα media με τσαλαπάτησαν και η πρώην σύζυγός μου συμπεριφέρθηκε με πολύ άσχημο τρόπο. Δεν μπορείς να βγαίνεις στην τηλεόραση και να λες τόσο προσωπικά θέματα.

Για τη σχέση με τον πατέρα του:

Στερήθηκα πάρα πολύ τον πατέρα μου γιατί έφυγε στην Αμερική το 1976, όταν ήμουν 10 ετών και από το 1976 τον είδα το 1986. Τον ξαναείδα 20 ετών. Και μου είχε λείψει πάρα πολύ αυτή η σχέση. Και προσπαθώ να είμαι πάρα πολύ κοντά με τα παιδιά. Ξαναχτίσαμε τη σχέση, πάντα όμως υπήρχε μια απόσταση. Πάντα όμως υπήρχε πολύ μεγάλη αγάπη.