Έλληνας τραγουδιστής: «Δεν έρχομαι σε δύσκολη θέση όταν με φλερτάρουν άντρες. Είμαστε πιο διακριτικοί»

«Ξέρεις πόσες φορές μου έχει τύχει με άντρες να μου λένε "Ρε συ σ' ευχαριστώ πάρα πολύ γιατί μπορεί να μην έχεις ενδώσει σ' αυτό που σου δείχνω αλλά με έκανες και ένιωσα όμορφα".»

Ο Πέτρος Γαϊτάνος σε μια εξομολόγηση του στη Χριστίνα Λαμπίρη μίλησε ανοιχτά για το φλερτ, τον έρωτα, το σεξ… 

«Είμαι ένας άνθρωπος που ζω πολύ έντονα τον έρωτα, αλλά ταυτόχρονα και το πνεύμα. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν τον χαίρομαι ή ότι λέω αχ δεν πρέπει. Όχι, δεν είμαι έτσι. Κάποιες φορές χαίρομαι και τις αμαρτίες μου.», ανέφερε χαρακτηριστικά ο τραγουδιστής και συνέχισε: «Εμένα με γοητεύει πιο πολύ να εισπράττω ένα φλερτ ερωτικό το οποίο γίνεται με αυθόρμητο και ωραίο τρόπο και με ανοιχτή καρδιά, παρά να γίνεται σφιγμένο, σκοτεινά, με κόμπλεξ. Είναι κάτι που δείχνει μια ομορφιά προς τον άλλον, δείχνει ότι του αρέσεις, ότι σε θέλει. Εγώ πιο πολύ αγαπώ τον έρωτα και δεν αγαπώ το σεξ. Δεν μου αρέσει δηλαδή να έρχομαι σε επικοινωνία μόνο για την ηδονή». 

Για το φλερτ που έχει δεχτεί από άντρες, ο Πέτρος Γαϊτάνος είπε: «Δεν έρχομαι σε δύσκολη θέση γιατί τολμώ να πω ότι οι άντρες είμαστε πιο διακριτικοί σ' αυτό. Ξέρεις πόσες φορές μου έχει τύχει με άντρες να μου λένε «Ρε συ σ' ευχαριστώ πάρα πολύ γιατί μπορεί να μην έχεις ενδώσει σ' αυτό που σου δείχνω αλλά με έκανες και ένιωσα όμορφα». Αυτό είναι πολύ ωραίο».

Διαβάστε ακόμα:

Γαϊτάνος για Λαζόπουλο: «Χασκογελούν διάφοροι από κάτω για χαβαλέ και χαριεντίζονται»!