Έλληνας ηθοποιός αποκαλύπτει για τη «βίαιη» απόφασή του να γίνει δημόσιος υπάλληλος

Δημήτρης Πετρόπουλος

"Έπρεπε να ζήσω με τους περιορισμούς ενός δημοσίου υπαλλήλου. Δεν έφαγα ποτέ κανονικό φαϊ από το θέατρο"

Στο Αννίτα Κοίτα μίλησε ο «κακός» του Παρά 5, Δημήτρης Πετρόπουλος, ο οποίος αναφέρθηκε στην αναγνωρισιμότητα μετά την προβολή της επιτυχημένης σειράς αλλά και στο γεγονός ότι έπρεπε να ασχοληθεί και με άλλο επάγγελμα, πέρα από την ηθοποιία, για να βιοποριστεί.

Ο ηθοποιός ανέφερε: «Η αλήθεια είναι ότι ήταν χαρακτηριστικός αυτός ο ρόλος στη σειρά και κάποιοι μου λένε μα τόσα χρόνια διαδρομή στο θέατρο και στην τηλεόραση και σε έμαθαν από αυτόν τον ρόλο; Τι να κάνω»

Υπάρχει ακόμα το μικρόβιο της υποκριτικής για τον ηθοποιό; «Δεν έχω σταματήσει. Αυτό ήταν μια τύχη. Το τίμημα το πλήρωσα. Δεν γινόταν περισσότερο, ήμουν ήδη στην εκπαίδευση πριν πάρω αυτήν τη βίαιη απόφαση να γίνω δημόσιος υπάλληλος. Έπρεπε να ζήσω με τους περιορισμούς ενός δημοσίου υπαλλήλου. Δεν έφαγα ποτέ κανονικό φαϊ από το θέατρο παρά μόνο το διάστημα που ήμουν στο Εθνικό Θέατρο κι υπήρχε συνεπής εργοδότης κι όταν ήμουν στο Περιφερειακό Θέατρο Ιωαννίνων.»

«Δεν μου έχει λείψει η τηλεόραση, κάνω κάποιες μικρές συμβολικές κινήσεις επανένταξης στον χώρο» είπε ο Δημήτρης Πετρόπουλος.