Έλλη Τρίγγου: Οι Άγριες Μέλισσες, η καθημερινότητά της και η αγάπη του κόσμου

Έλλη Τρίγγου

«Για άλλο ρόλο με κάλεσαν και τελικά βρέθηκα με την Ασημίνα», είπε η Έλλη Τρίγγου.

Καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι» ήταν σήμερα η Έλλη Τρίγγου. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για τις Άγριες Μέλισσες, την καθημερινότητά της, αλλά και την αγάπη που εισπράττει από τον κόσμο στο δρόμο.

«Ήμουν χωρίς δουλειά, στον αέρα, και λέω ευκαιρία. Κι εκεί πάνω που είχα αυτή την ευκαιρία με κάλεσε ο Λευτέρης Χαρίτος και μου ζήτησε να κάνουμε ένα ραντεβού και βρεθήκαμε. Για άλλο ρόλο με κάλεσε και τελικά βρέθηκα με την Ασημίνα», είπε αρχικά η Έλλη Τρίγγου.

Η Έλλη Τρίγγου είπε στη συνέχεια: «Η καθημερινότητά μου έχει αλλάξει γιατί κατά βάση ασχολούμαι με το θέμα των Άγριων Μελισσών. Δουλεύω για τις Άγριες Μέλισσες, διαβάζω για τις Άγριες Μέλισσες, βλέπω Άγριες Μέλισσες, συζητάω για τις Άγριες Μέλισσες, οπότε οι Άγριες Μέλισσες υπάρχουν παντού γύρω μου».

Κλείνοντας, η Έλλη Τρίγγου ανέφερε: «Εισπράττουμε πάρα πολλή αγάπη από τον κόσμο, πολύ όμορφα πράγματα. Για μένα όμως δεν είναι το πιο εύκολο και το πιο οικείο να μου μιλάνε οι άνθρωποι στο δρόμο.

Υπάρχει μια οικειότητα από εκείνους, γιατί μπαίνουμε μέσα στα σπίτια τους, αλλά εγώ δεν μπαίνω στα αλήθεια στο σπίτι κάποιου. Προσπαθώ να βρω μια ισορροπία με αυτό γιατί καταλαβαίνω ότι η πρόθεση είναι καλή».