Έλλη Τρίγγου: «Για την Επίδαυρο ακούστηκαν πολλά πράγματα, έπαθα μία κρίση ταυτότητας»

Έλλη Τρίγγου

"Βρήκα τον θίασο κι είπα παιδιά θα τα διαβάσουμε όλοι μαζί, δεν τα ανοίγω μόνη μου. Γελούσαμε και καταλαβαίναμε ότι για κάποιο λόγο έγινε αυτό είτε πραγματικό είτε όχι" εξομολογήθηκε η Έλλη Τρίγγου.

Η Έλλη Τρίγγου ήταν καλεσμένη στο Στούντιο 4 και μίλησε μεταξύ άλλων για την εμπειρία της να παίξει στην Επίδαυρο και το πως ένιωσε με την κριτική που έλαβε η παράσταση.

«Ήταν τρόμος. Ήταν πολύ μεγάλο και πολλές οι προσδοκίες. Όλο το marketing, οι Άγριες Μέλισσες θα πάνε στην Επίδαυρο. Όλη αυτή η τρέλα. Εγώ ερχόμουν από τρία χρόνια σκληρής δουλειάς από τις Μέλισσες και δεν είχα το χρόνο να μπω τόσο πολύ σε αυτό. Κάναμε ότι καλύτερο μπορούσαμε κι έχω αναλάβει την προσωπική μου ευθύνη. Όταν επιλέγεις να βάλεις τον εαυτό σου σε μια διαδικασία, το πόσο θα τον εμπλέξεις και με ποιον τρόπο είναι πρώτα από όλα δική σου ευθύνη. Όταν δίνεις την ευθύνη στους άλλους, δεν μου αρέσει γιατί πρέπει να το λύσουν οι άλλοι. Εσύ μπορεί να μην μπορείς να το κάνεις. Αν πάρω εγώ την ευθύνη, είναι στο χέρι μου να το αλλάξω το πράγμα. Προτιμώ να παίρνω εγώ την ευθύνη για τα πράγματα» είπε αρχικά η Έλλη Τρίγγου.

«Για την Επίδαυρο ακούστηκαν πολλά πράγματα για αυτή την παράσταση. Τι είναι, τι δεν είναι, άλλα χρήσιμα κι άλλα λιγότερο. Είμαι ευγνώμων που μπήκα σε αυτή την περιπέτεια, μετακίνησα τον εαυτό μου ως προς το ότι όσο πιο πολύ τον πιστεύω εγώ, τόσο εκείνος θα ανθίζει, όσο εγώ τον αμφισβητώ, τόσο εκείνος δεν θα ανθίζει. Έπαθα μία κρίση ταυτότητας κάποια στιγμή γιατί μέχρι το προηγούμενο βράδυ ήμασταν θεατρικοί ηθοποιοί, που πήγανε στην τηλεόραση και τη βοήθησαν και την επόμενη νύχτα ήμασταν θεατρικοί ηθοποιοί, που πήγαν στην Επίδαυρο. Τελικά εγώ είπα τι είμαστε τελικά; Βοηθήστε με, δεν καταλαβαίνω… Δεν το πήρα αμέσως χαμπάρι γιατί είχα χαλαρώσει μετά την Επίδαυρο. Βρήκα τον θίασο κι είπα παιδιά θα τα διαβάσουμε όλοι μαζί, δεν τα ανοίγω μόνη μου… Γελούσαμε και καταλαβαίναμε ότι για κάποιο λόγο έγινε αυτό είτε πραγματικό είτε όχι. Κάνεις μια απόπειρα μπορεί να πετύχει, μπορεί κι όχι» ανέφερε η Έλλη Τρίγγου.