Έλλη Κοκκίνου: «Μου πρότειναν να πάω στη Eurovision τη χρονιά που πήγε η Καλομοίρα, αλλά…»

Έλλη Κοκκίνου

«Κάναμε τις συζητήσεις τότε με τον Τζώνη Καλημέρη...»

Η Έλλη Κοκκίνου βρέθηκε Στη φωλιά των Κου Κου το πρωί της Παρασκευής και με αφορμή το νέο της τραγούδι και την κουβέντα που ξεκίνησε για τη Eurovision, αποκάλυψε πως είχε προταθεί και σε εκείνη να εκπροσωπήσει την Ελλάδα. Ποιος ήταν ο λόγος που την έκανε να πει όχι;

[dfp_ads id=236982]

«Τώρα; Δεν ξέρω αν θα πήγαινα. Όταν μου είχαν κάνει πρόταση δεν μπορούσα για πρακτικούς λόγους. Ήταν τη χρονιά που πήγε η Καλομοίρα, για απευθείας ανάθεση. Γέννησα μια μέρα πριν. Είχα το μωρό αγκαλιά στο μαιευτήριο και βλέπαμε την Καλομοίρα. Μετά δεν ήθελα να αφήσω το παιδί για τόσο καιρό. Τότε ακόμα, όλη η προβολή και το promotion που γινόταν για το τραγούδι της Eurovision, ήθελε περίπου ένα μήνα να είσαι εκτός σπιτιού και έκανες περιοδεία από χώρα σε χώρα για την προβολή.

Δεν ήθελα να λείπω ένα μήνα από το παιδί, ήταν βρεφάκι. Κάναμε τις συζητήσεις τότε με τον Τζώνη Καλημέρη, που του το εκμυστηρεύτηκα γιατί ακόμα ήταν πάρα πολύ νωρίς, ήμουν σε πολύ αρχικό στάδιο της εγκυμοσύνης. Του είπα ευχαριστώ αλλά δεν μπορώ για αυτό και αυτό το λόγο. Θα το έκανε ο Φωκάς Ευαγγελινός, θα διαλέγαμε ένα πολύ δυνατό τραγούδι με πολύ μεγάλη παραγωγή και μεγάλα ποσά για την παραγωγή αυτή. Τότε ακόμα γινόντουσαν τεράστιες παραγωγές», ανέφερε η λαμπερή τραγουδίστρια.

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για την τηλεόραση και τη showbiz!