Έλλη Κοκκίνου για Βασίλη Καρρά: «Να μην κανιβαλίζουμε τον ασθενή και την οικογένειά του»

Κοκκίνου Καρράς

Όσα δήλωσε η γνωστή τραγουδίστρια για την υγεία του αγαπημένου καλλιτέχνη.

Δηλώσεις στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών έκανε η Έλλη Κοκκίνου. Τη γνωστή τραγουδίστρια συνάντησαν τα τηλεοπτικά συνεργεία σε έξοδό της το βράδυ της Τετάρτης 4/10, όπου μεταξύ άλλων τη ρώτησαν για τον Βασίλη Καρρά, με τον οποίο η ίδια έχει συνεργαστεί με επιτυχία στο παρελθόν.

«Επικοινωνώ με τον τρόπο μου με την οικογένεια του Βασίλη Καρρά. Είναι πάρα πολύ σωστό να σεβόμαστε το προσωπικό πρόβλημα του καθένα και ιδίως όταν πρόκειται για θέμα υγείας», απάντησε η Έλλη Κοκκίνου σε σχετική ερώτηση των δημοσιογράφων.

«Να μην κανιβαλίζουμε τον ασθενή και την οικογένειά του», τονίζει στις κάμερες η τραγουδίστρια για τον αγαπημένο καλλιτέχνη.

Υπενθυμίζεται πως τις προηγούμενες ημέρες το επίσημο fan club του Βασίλη Καρρά στο Facebook δημοσίευσε κείμενο-απάντηση στα απαράδεκτα δημοσιεύματα που ήθελαν τον τραγουδιστή να έχει φύγει από τη ζωή, διαψεύδοντας κατηγορηματικά τις φήμες και απαιτώντας διακριτικότητα από τα Μέσα και τον κόσμο.

«Διαβεβαιώνουμε όλο τον κόσμο ότι τίποτα από αυτά που γράφονται δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα και οτιδήποτε αφορά την υγεία του θα το μαθαίνετε με πλήρη εντιμότητα από εμάς. Έχετε καταφέρει να καταρρακώσετε την οικογένεια του περισσότερο από ότι η ίδια η ασθένειά του.

Σας θερμοπαρακαλούμε να σεβαστείτε τον αγώνα του επιτέλους», ανέφερε μεταξύ άλλων η ανακοίνωση, την οποία σχολιάζει και η Έλλη Κοκκίνου στις παραπάνω δηλώσεις της.