Έλλη Κοκκίνου: «Έχω πέσει στα πατώματα για έναν έρωτα»

Έλλη Κοκκίνου

"Έχω νιώσει μισοτελειωμένη και όχι μόνο μια φορά" παραδέχθηκε η Έλλη Κοκκίνου.

Με αφορμή το νέο της τραγούδι, η Έλλη Κοκκίνου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Fay’s Time και τον δημοσιογράφο Χρήστο Λυσσέα το μεσημέρι της Παρασκευής στον ΣΚΑΪ. Μάλιστα, η εκρηκτική τραγουδίστρια συμφώνησε με τον τίτλο της νέας της επιτυχίας και αποκάλυψε πως… έχει πέσει στα πατώματα για έναν έρωτα!

Πιο συγκεκριμένα, η Έλλη Κοκκίνου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «εννοείται πως έχω πέσει στα πατώματα για έναν έρωτα και το έχω ξαναπαραδεχτεί. Έχω νιώσει μισοτελειωμένη και όχι μόνο μια φορά. Το καλό είναι όμως ότι ολοκληρώνομαι μετά, περνάει, πάντα περνάει».

«Δεν έχω κάποιοι μυστικό ομορφιάς. Είναι αυτό που λέω εδώ και χρόνια: Προσέχω πάρα πολύ, προσπαθώ για το καλύτερο το δικό μου, στερούμαι πάρα πολλά πράγματα και απολαύσεις. Όλα στη ζωή είναι θέμα προτεραιοτήτων».

«Πλέον τον γιο μου δεν τον νοιάζει η αναγνωρισιμότητα μου και η αντίδραση του κόσμου στον δρόμο. Αν με σταματήσει κάποιος έξω ο γιος μου, γελάει. Το θεωρεί πάρα πολύ φυσιολογικό φυσιολογικό» υπογράμμισε, παράλληλα, η Έλλη Κοκκίνου στη νέα τηλεοπτική της συνέντευξη στον ΣΚΑΪ. «Σε κάποια πράγματα τον μεγαλώνω όπως μεγάλωσε και μένα η δική μου μητέρα, σε κάποια άλλα όμως όχι. Είμαστε τελείως διαφορετικές. Είναι δύσκολο να συνδυάσεις τον ρόλο της τραγουδίστριας με τον ρόλο της μητέρας. Κάτι χάνεις και κάτι κερδίζεις. Από εκεί και πέρα όμως όλα στη ζωή είναι θέμα ισορροπίας και προτεραιοτήτων. Άλλες φορές η ζυγαριά τείνει από την άλλη, άλλες φορές λίγο από την άλλη, πάντα όμως με γνώμονα το καλό του παιδιού για όλες τις μαμάδες».