Έλλη Κοκκίνου: «Έχω δώσει πάρα πολύ ξύλο στον εαυτό μου για τις λάθος επιλογές»

Έλλη Κοκκίνου

"Αν μου δώσει ένας άντρας λουλούδι στην πίστα, θα το προσφέρω στην κοπέλα του" ομολογεί, επίσης, η Έλλη Κοκκίνου.

Μια εφ’΄όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Έλλη Κοκκίνου στην κάμερα της εκπομπής «Ελένη» και την δημοσιογράφο Φωτεινή Λασπά το μεσημέρι της Πέμπτης στο MEGA. Μάλιστα, μεταξύ άλλων, η εντυπωσιακή τραγουδίστρια αναφέρθηκε στην αποδοχή της εξωτερικής της εμφάνισης, την αγάπη στον εαυτό της μα και τις πληγές του καθώς και την όμορφη σχέση που έχει χτίσει με τις γυναίκες όλα αυτά τα χρόνια.

Ειδικότερα, η Έλλη Κοκκίνου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «ήξερα πάντα, από μικρή, ποια μαλλιά μου πάνε, ποιο make up μου πάει ότι κι αν μου κάνουν από ρούχα, από μαλλιά, από μακιγιάζ. Μπορεί κάτι να είναι η τελευταία τάση της μόδας αλλά, αν εγώ δεν αισθάνομαι καλά, θα βγω χάλια. Αν εγώ μπορώ να το υποστηρίξω και αισθάνομαι κουκλάρα, θα μπορώ να βγω κουκλάρα και με λιγότερα μαλλιά και με πιο απλό μακιγιάζ».

«Καλά λόγια θα πω στον εαυτό μου και ιδίως τα τελευταία χρόνια, ναι, του λέω αρκετά καλά λόγια γιατί του έχω δώσει πάρα πολύ ξύλο από λάθος επιλογές. Όχι για να καταστρέψω τον εαυτό μου, δεν είχα τάσεις αυτοκαταστροφής. Απλά αυτό ήταν το αποτέλεσμα γιατί είχα κάνει εγώ κάποιες λάθος επιλογές

«Τις γυναίκες τις έχω φίλες μου. Δηλαδή όταν βλέπω μια όμορφη γυναίκα να έρθει να με δει, αμέσως θα της το πω και θα εκφράσω τον θαυμασμό μου. Ιδιαίτερα όταν συνοδεύεται. Γιατί όλες οι γυναίκες που ανεβαίνουν πάνω στη σκηνή, όταν μια κοπέλα συνοδεύεται από τον σύντροφο της, μπορεί να αισθανθεί κάποια στιγμή άβολα. Γιατί μπορεί από χαβαλέ και μόνο, όχι για κάποιον άλλο λόγο, να είναι λίγο πιο εκφραστικός ο σύντροφος της. Αν μου δώσει δηλαδή ένας άντρας λουλούδι, εγώ θα το προσφέρω στην κοπέλα του» εξομολογήθηκε, επίσης, η Έλλη Κοκκίνου στην ψυχαγωγική εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη στο Μεγάλο Κανάλι.