Έλλη Κοκκίνου: Η δίαιτα πείνας που έκανε μας άφησε με το στόμα ανοιχτό

Έλλη Κοκκίνου

"Τα τελευταία χρόνια έτρωγα ένα μήλο με κανέλα ή ένα ακτινίδιο με κανέλα ή ροκφόρ με μέλι και..."

Η Έλλη Κοκκίνου βγήκε από τη Φωλιά των Κου Κου λίγο πριν το μεσημέρι της Δευτέρας. Η τραγουδίστρια κάθισε στον καναπέ της εκπομπής στο ξεκίνημα της εβδομάδας και εξομολογήθηκε στην Κατερίνα Καραβάτου και τον Κρατερό Κατσούλη για πολλά. Η Έλλη Κοκκίνου τα τελευταία χρόνια κάνει διατροφή για να διατηρεί λεπτή τη σιλουέτα της. Μια δίαιτα που έκανε μέχρι πριν λίγο καιρό, όμως, θα την λέγαμε έως και… επικίνδυνη.

«Τα τελευταία χρόνια έτρωγα ένα μήλο με κανέλα ή ένα ακτινίδιο με κανέλα ή ροκφόρ με μέλι και κανέλα. Χόρταινα με καφέ στην αρχή, έπινα στις 7 το πρωί καφέ. Σνακ έτρωγα λίγο τυράκι με λίγο αγγουράκι. Το μεσημεριανό μπορεί να ήταν κρέας με φρούτο. Πεινούσα, έτρωγα τα δάχτυλά μου! Αν πεινούσα έτρωγα λίγο αγγουράκι με λίγη γραβιέρα ή αμύγδαλα», εξομολογήθηκε η Έλλη Κοκκίνου και η Κατερίνα με τον Κρατερό είχαν μείνει με το στόμα ανοιχτό.

Η Έλλη Κοκκίνου παρουσιάζει το έξυπνο πρωινό

Στη διατροφή που κάνει τους τελευταίους τρεις μήνες, όμως, η Έλλη Κοκκίνου έχει αλλάξει πολλά. Η δίαιτά της περιλαμβάνει μεγαλύτερες ποσότητες και συνδυασμό αρκετών τροφών. Μάλιστα, η ίδια παρουσίασε στην εκπομπή το πρωινό της με αρκετές εναλλακτικές.

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την τηλεόραση -και όχι μόνο- εδώ…