Ελλάδα σ’ αγαπώ: Απόψε η πρεμιέρα της Ντορέττας Παπαδημητρίου

Ένα παιχνίδι που μυρίζει Ελλάδα έρχεται στο Mega, στις 21:15...

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου λέει «Ελλάδα σ’ αγαπώ».

Πειράγματα, τραγούδια, γέλια, ερωτήσεις με απρόσμενες απαντήσεις, ένα παιχνίδι άκρως διασκεδαστικό που μας ταξιδεύει στη χώρα μας και μας δίνει ένα εκατομμύριο λόγους για να την αγαπάμε.

Το παιχνίδι παίζεται ανάμεσα σε δύο αντίπαλες ομάδες με παίκτες από το χώρο του θεάματος, του αθλητισμού, της μόδας κ.λπ.

Οι αρχηγοί των ομάδων, Σωτήρης Καλυβάτσης και Σάββας Πούμπουρας, κάνουν τα πάντα για να οδηγήσουν τους συμπαίκτες τους στη νίκη. Οι παίκτες ενώνουν τις δυνάμεις τους με το κοινό που χωρίζεται στα δύο για να τους υποστηρίξει. Ιδιαίτερο τόνο στο παιχνίδι δίνει η ορχήστρα που υπάρχει στο στούντιο. Kάθε λογής ερωτήσεις που αφορούν στην Ελλάδα περιμένουν απαντήσεις. Γεωγραφία, ορθογραφία, μουσική, γευσιγνωσία, τοπικές διάλεκτοι, κινηματογράφος, τηλεόραση, είναι στο μενού του παιχνιδιού.

Στην πρεμιέρα του «Ελλάδα σ’ αγαπώ», η Βασιλική Τρουφάκου, ο Κώστας Δόξας και ο Κώστας Αποστολάκης με αρχηγό τον Σωτήρη Καλυβάτση παίζουν εναντίον της Ελευθερίας Ελευθερίου, του Λάμπρου Φισφή, του Κώστα Φραγκολιά και του αρχηγού τους Σάββα Πούμπουρα.

Δείτε βίντεο από το backstage: