Ελλάδα – Μολδαβία: Η τρίτη μάχη της Εθνικής Ομάδας ποδοσφαίρου για το UEFA Nations League στο Open

Open

Το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι της Εθνικής Ελλάδας για το UEFA Nations League έρχεται στο OPEN!

Η τρίτη μάχη της Εθνικής Ομάδας ποδοσφαίρου για το UEFA Nations League με αντίπαλο την ομάδα της Μολδαβίας, παίζει ζωντανά και αποκλειστικά για την ελεύθερη τηλεόραση στο OPEN την Κυριακή, 11 Οκτωβρίου 2020, στις 21.45.

Μετά τις δοκιμές προσώπων και τακτικών στο φιλικό με την Αυστρία, ο Τζον Φαν’τ Σχιπ καταστρώνει τα σχέδιά του για τα δύο επίσημα παιχνίδια με Μολδαβία και Κόσοβο, με στόχο η Ελλάδα να αυξήσει τη συγκομιδή των τεσσάρων βαθμών που έχει ως τώρα και να εδραιωθεί στην πρώτη θέση του ομίλου.

Την Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2020 απολαύστε στο OPEN την μονομαχία της νέας και ανταγωνιστικής Εθνικής στο UEFA Nations League σε περιγραφή Αλέξη Σπυρόπουλου, σχόλιο του προπονητή Γιάννη Αναστασίου και ρεπορτάζ Γρηγόρη Ατρείδη και Μιχάλη Τσίγκρη.

Και, βέβαια, μην χάσετε τις ειδικές εκπομπές του OPEN για το UEFA Nations League που παρουσιάζει η Χριστίνα Βραχάλη.

Στις 21.00, λίγο πριν την έναρξη του παιχνιδιού, το μενού του pre game show περιλαμβάνει απευθείας σύνδεση με το ΟΑΚΑ, απ’ όπου ο Γιώργος Τσαντάκης και ο Πάνος Βόγλης θα μας βάλουν το κλίμα του σημαντικού αγώνα. Δείτε ακόμη αποκλειστικές δηλώσεις του προπονητή και παικτών της Ελλάδας, ανάλυση των ενδεκάδων και τα τελευταία νέα της Εθνικής.

Αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης, στο post game show, παρακολουθήστε το τρίτο ημίχρονο του αγώνα της Εθνικής, με ζωντανές και αποκλειστικές δηλώσεις, καθώς και πλούσιο θέαμα από τις υπόλοιπες αναμετρήσεις του UEFA Nations League.

Την Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2020 η Εθνική παίζει μπάλα στο OPEN, ζωντανά και αποκλειστικά για την ελεύθερη τηλεόραση, από τις 21.00 έως και μία ώρα μετά τα μεσάνυχτα!