Ελλάδα – Κύπρος, απόψε στις 21:45 στον ΣΚΑΙ

ΣΚΑΙ

Μετά τη νίκη στο Γιβραλτάρ στην πρεμιέρα, η Εθνική θέλει ένα ακόμη "τρίποντο" για να βάλει γερές βάσεις για πρόκριση στο Μουντιάλ της Ρωσίας.

Από αυτή την Παρασκευή 07 Οκτωβρίου και για τους επόμενους 13 μήνες η προσπάθεια της Εθνικής Ομάδας για πρόκριση στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018 έρχεται ελεύθερα στα σπίτια όλων των τηλεθεατών αποκλειστικά από τον ΣΚΑΙ.

Η αρχή γίνεται με τον αγώνα Ελλάδα – Κύπρος, που θα μεταδοθεί απευθείας στις 21:45 από το «Γεώργιος Καραϊσκάκης» σε περιγραφή του Μανώλη Σφακάκη και σχόλιο του Νίκου Κωστένογλου.

Μετά τη νίκη στο Γιβραλτάρ στην πρεμιέρα, η Εθνική θέλει ένα ακόμη «τρίποντο» για να βάλει γερές βάσεις για πρόκριση στο Μουντιάλ της Ρωσίας.

Tην Παρασκευή 07 Οκτωβρίου από τις 21:05 η εκπομπή «Στο δρόμο για το Μουντιάλ» με τη Χριστίνα Βραχάλη και τον Γιώργο Τσαντάκη θα μας βάλει στο κλίμα του αγώνα με συνεχείς συνδέσεις με το γήπεδο για όλο το ρεπορτάζ και τις συνθέσεις των ομάδων, αποκλειστική συνέντευξη του Σωκράτη Παπασταθόπουλου και προσκεκλημένο στο στούντιο τον Ακη Μάντζιο.

Μετά τη λήξη του παιχνιδιού όλοι οι πρωταγωνιστές θα μιλήσουν ζωντανά στην κάμερα του post game show που έχει ετοιμάσει ο ΣΚΑΪ, όπου οι τηλεθεατές θα μπορέσουν ακόμη να δουν φάσεις και γκολ από τα άλλα δύο παιχνίδια του ομίλου της Εθνικής, καθώς και από τις υπόλοιπες αναμετρήσεις της ημέρας για τα European Qualifiers.