Ελλάδα – Κροατία: Απόψε στις 21:30 στον ΑΝΤ1

Η Εθνική Ελλάδας πανηγύρισε την πρόκρισή της στην προημιτελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ανδρών U20 που διεξάγεται στην Κρήτη και ετοιμάζεται για τον προημιτελικό που θα παρακολουθήσουμε με απευθείας σύνδεση απόψε το βράδυ στον ΑΝΤ1.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα επικράτησε 84-67 της Σλοβενίας σε ένα ματς δίχως αύριο, κατά την 3η και τελευταία ημέρα της Β' φάσης. Νίκησε εύκολα και πέρασε ως 4η του 5ου ομίλου στην επόμενη φάση και τους 8, όπου και θα αντιμετωπίσει την ομάδα της Κροατίας.

Η Εθνική μας βρέθηκε από την κόλαση στον παράδεισο, αφού η εκκίνηση της στη διοργάνωση δεν ήταν και η καλύτερη. Όμως στο παιχνίδι που έκρινε το μέλλον τους, οι διεθνείς μας τα πήγαν περίφημα.

Αύριο, Παρασκευή, όλοι οι φίλοι του μπάσκετ θα μπορέσουν να απολαύσουν τον προημιτελικό σε απευθείας μετάδοση, στις 21:30 στον ΑΝΤ1 και να ζήσουν λεπτό προς λεπτό τον αγώνα κόντρα στους Κροάτες.

Η Εθνική δεν θέλει να σταματήσει εδώ και ελπίζει να έχει το ίδιο πανηγυρικό κλίμα και μετά την αυριανή μονομαχία, με αντίπαλο την Κροατία. Το παιχνίδι που θα κρίνει ποια ομάδα θα πάρει την πρόκριση στα ημιτελικά,  θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από τον ΑΝΤ1, το ίδιο ισχύει και για τον ημιτελικό του Σαββάτου αλλά και τον τελικό της Κυριακής, εφόσον το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα καταφέρει να προκριθεί και να κερδίσει τη μεγάλη μάχη της Παρασκευής.