Ελλάδα έχεις ταλέντο: «Τρελάθηκε» η Κρυσταλλία Ρήγα και πάτησε το golden buzzer

Ελλάδα έχεις ταλέντο

Μαγεύτηκε από την παίκτρια στο "Ελλάδα έχεις ταλέντο"!

Τις δυνάμεις της στη σκηνή του «Ελλάδα έχεις ταλέντο» θέλησε να δοκιμάσει το βράδυ του Σαββάτου η 14χρονη Εφραιμία όταν βρέθηκε απέναντι στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, την Κρυσταλλία Ρήγα, τον Τάκη Ζαχαράτο και την Έλενα Χριστοπούλου.

Η νεαρή διαγωνιζόμενη στο τάλεντ σόου του ΑΝΤ1 προσπάθησε να μαγεύσει τους πάντες με την φωνή του και βεβαίως να συνεχίσει στην επόμενη φάση. Κάτι που, βεβαίως. το πέτυχε και δη με μεγάλη ευκολία. Όταν μάλιστα η 14χρονη Εφραιμία, με αφορμή το κομμάτι «Heroes» που ερμήνευσε, ρωτήθηκε για τον δικό της ήρωα στη ζωή, έδωσε όνομα της Ειρήνης Μερκούρη.

«Ο δικός μου μουσικός ήρωας είναι η θεία μου, η Ειρήνη Μερκούρη. Είμαι τσιγγάνα και έχω ζήσει πάνω στη μουσικ. Τραγουδάει η θεία μου, ο μπαμπάς μου και η μαμά μου. Δεν έχω κάνει μαθήματα φωνητικής» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, η Κρυσταλλία Ρήγα απέδειξε πως «τρελάθηκε» πραγματικά με το ταλέντο της, με την φωνή της 14χρονης Εφραιμίας!

Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να πατήσει, για πρώτη φορά, το golden buzzer και να στείλει την διαγωνιζόμενη απευθείας στα ημιτελικά του «Ελλάδα έχεις ταλέντο»!