Ελλάδα έχεις ταλέντο: Πρεμιέρα απόψε στον ΣΚΑΙ!

Ελλάδα έχεις ταλέντο

Εντυπωσιακές εμφανίσεις απόψε...

Χορευτές, τραγουδιστές, μάγοι, εντυπωσιακά  ακροβατικά παίρνουν θέση στη σκηνή του «Ελλάδα έχεις ταλέντο» και προσπαθούν να εντυπωσιάσουν επιτροπή και κοινό. Με ένα νέο εντυπωσιακό και με πολύ χρώμα σκηνικό  το Ελλάδα έχεις ταλέντο κάνει πρεμιέρα απόψε, Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου στις 21.00 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Δεκάδες εξαιρετικοί performers είναι έτοιμοι να ανέβουν στη σκηνή του «Ελλάδα έχεις ταλέντο» απόψε και αύριο στις 21.00 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ για να εντυπωσιάσουν κοινό και επιτροπή. Ο ανταγωνισμός μεγάλος, η αγωνία κορυφώνεται για μικρούς και μεγάλους που μοναδικός τους στόχος είναι να αποδείξουν το ΤΑΛΕΝΤΟ τους.

Ένας εξάχρονος πιανίστας θα επιχειρήσει να μαγέψει τους κριτές και να πάρει το εισιτήριο για την επόμενη φάση.

Μία ομάδα από γκέισες φαίνεται να ανεβάζει την αδρεναλίνη και ο Γιώργος Λιανός να μην μπορεί να το …διαχειριστεί.

Μία πενταμελής ομάδα παρουσιάζει ένα μοναδικό υπερθέαμα με μουσική, τραγούδι, χορό και παράλληλα κάνει ακροβατικά στον αέρα.

Μάγοι, ζογκλέρ, τραγουδιστές, χορευτές, ζωγράφοι παίρνουν θέση πάνω στη σκηνή. Πόσοι θα καταφέρουν να κερδίσουν την εύνοια του  Γιώργου Καπουτζίδη, ή την στήριξη της  Μαρίας Μπακοδήμου και το ναι του Σάκη Τανιμανίδη;

Θα πετύχει άραγε κανείς να μαγέψει έστω και ένα μέλος της επιτροπής ώστε να πατήσει το Golden Buzzer που θα τον στείλει κατ’ ευθείαν στους ημιτελικούς;

Η κριτική επιτροπή με τον ευρηματικό Γιώργο Καπουτζίδη, την πάντα υποστηρικτική  Μαρία Μπακοδήμου και τον Σάκη Τανιμανίδη έτοιμο να αναλάβει οποιαδήποτε δοκιμασία, ενώνει και πάλι τις δυνάμεις της, έτοιμη να ξεχωρίσει το ΤΑΛΕΝΤΟ.

Ο Γιώργος Λιανός on stage και backstage υποδέχεται τους διαγωνιζόμενους και τους παρουσιάζει με τον δικό του μοναδικό τρόπο. Ετοιμαστείτε για καθηλωτικές performance στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.