Ελλάδα έχεις ταλέντο: Όταν πάτησε στο πόδι της στη σκηνή η 10χρονη Αριάδνη, κανείς δεν φανταζόταν αυτό που θα ακολουθούσε!

Ελλάδα έχεις ταλέντο

Έμειναν με ανοιχτό το στόμα οι κριτές!

Η δεκάχρονη Αριάδνη Ρόβα ντυμένη σαν μαύρος κύκνος δήλωσε στον Γιώργο Λιανό ότι είναι «σε μάχη», κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί αυτό που θα ακολουθούσε. Η μικρή χορεύτρια βγήκε με πάθος στην σκηνή επιστρατεύοντας όλα τα χορευτικά και υποκριτικά της μέσα για να κάνει αυτή τη μάχη πραγματικότητα και οι κριτές την κοιτούσαν με το στόμα ανοιχτό.

«Αριάδνη είσαι μόνο 10 χρονών και είδαμε ένα κορίτσι με μια ωριμότητα εκφραστική, με ένα κομμάτι που ήταν πολύ dark, όχι μόνο το μουσικό κομμάτι. Η χορογραφία, η διάθεση σου, η έκφραση σου, που για 10 χρονών μου κάνει πάρα πολύ μεγάλη εντύπωση. Συνήθως 10 χρονών μπαλαρίνες είναι πιο ροζ, πιο ρομαντικά τα κομμάτια. Έχουν μια άλλη προσέγγιση. Η δική σου προσέγγιση και ο τρόπος που υποστηρίχθηκε, ροζ δε τη λες… καταdark. Το κορίτσι είναι goth. Δεν το έχω ξαναδει, με εντυπωσίασες» δήλωσε η Μαρία Μπακοδήμου. Και φυσικά η μικρή Αριάδνη πέρασε στην επόμενη φάση του «Ελλάδα έχεις ταλέντο».

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα του Ελλάδα έχεις ταλέντο!