Ελλάδα έχεις ταλέντο: Νικητές οι House of Drama!

Ελλάδα έχεις ταλέντο

Δείτε όλες τις εμφανίσεις του μεγάλου τελικού!

Νικητές του «Ελλάδα έχεις ταλέντο» αναδείχθηκαν οι House of Drama! Η χορευτική ομάδα από τη Θεσσαλονίκη εντυπωσίασε το κοινό με την παρουσίαση του στον μεγάλο τελικό του show!

Έπειτα από μία μεγάλη πορεία με πολλά ταλέντα και εκπλήξεις στο show, oι τηλεθεατές κλήθηκαν να ψηφίσουν ανάμεσα στους δώδεκα που πήραν τα εισιτήρια από τους ημιτελικούς και παρουσίασαν στην σκηνή του talent show τις τελευταίες τους perfomances. Άλλοι στο τραγούδι, άλλοι στο χορό, άλλοι σε ακροβατικά και άλλοι με ξεχωριστά ταλέντα γέμισαν τη σκηνή με θετική ενέργεια, χαμόγελα, ιδέες, αλλά και εκπλήξεις. Απέναντι τους σε αυτή τη διαδρομή ο Γιώργος Καπουτζίδης, η Μαρία Μπακοδήμου και ο Σάκης Τανιμανίδης, αλλά και τόσοι guests που πέρασαν από την κριτική επιτροπή. Δίπλα τους στα παρασκήνια ο παρουσιαστής του show Γιώργος Λιανός και μαζί τους ο κόσμος που διασκέδασε με τις εμφανίσεις τους και αναγνώρισε τα ταλέντα τους.

Το κοινό έδωσε τις περισσότερους ψήφους του σε δύο υποψήφιους: Στο χορευτικό δίδυμο Ντίνος Καντή και Κυριάκος Ευθυμίου που ξεσήκωσε πολλές φορές το κοινό με τις εμφανίσεις του και την πολυπληθή ομάδα House of Drama. Λίγο μετά τη 01:00, ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε πως νικητές του «Ελλάδα έχεις ταλέντο» είναι οι House of Drama!

Οι εμφανίσεις της βραδιάς του τελικού:

Η μικρή Άντρεα Εβελίνα Αργυρίδου ήταν εκείνη που άνοιξε το διαγωνισμό του «Ελλάδα έχεις ταλέντο» με το τραγούδι της.

Οι SKG Squad έστησαν έναν καβγά στην σκηνή, ενισχύοντας τις ικανότητές τους στην καλλισθενική γυμναστική.

Η ιστορία που είπαν με την κίνηση τους οι Shock Troopers συγκίνησε κριτές και κοινό με την αθωότητα της.

Ο Ντίνος Κάντη με τη βοήθεια του Κυριάκου Ευθυμίου έσπασε το ρεκόρ και μαζί με αυτό έσπασε και τα ποτήρια!

Η χορογραφία της Αντωνίας και του Γιώργου κατάφερε να δείξει και άλλες τους πλευρές.

Η ξεχωριστή εμφάνιση του Devi Dharma προσθέτει μια ακόμα διαφορετική πινελιά στον μεγάλο τελικό του «Ελλάδα έχεις ταλέντο».

Η ομάδα του Φ.Ο.Μ. Κότινος με τα ακροβατικά της και τα επικίνδυνα άλματα έκανε τους τηλεθεατές να παρακολουθούν με αγωνία.

Το τελευταίο του μαγικό στην σκηνή του «Ελλάδα έχεις ταλέντο» είχε ένα εντυπωσιακό σκηνικό και αρκετό νερό. Ο λόγος για τον Jorgos Magic & Illusions.

Οι House of Drama παρουσίασαν στον τελικό ένα ολοκληρωμένο θέαμα μέσα από τι χορευτικές τους ικανότητες και την ιστορία που αφηγήθηκαν.

Ο Lasha Sengelia με την προσήλωση και τη σωματική και ψυχική δύναμη πηγαίνει ένα βήμα παραπέρα στην εμφάνιση του τελικού.

Η δυναμική παρουσία των Art Of Soul συμπληρώνεται με μια έκπληξη, αλλά και πολλά αστεία επί σκηνής με την κριτική επιτροπή.

Η Έλενα και Φένια Τσικιτίκου είναι οι τελευταίες που εμφανίζονται στην σκηνή του «Ελλάδα έχεις ταλέντο».

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για το «Ελλάδα έχεις ταλέντο»!