Ελλάδα έχεις ταλέντο: Η… αμήχανη στιγμή μεταξύ Τανιμανίδη και Καπουτζίδη – Μπακοδήμου

Ελλάδα έχεις ταλέντο

"Θα σε ευχαριστήσω που συμφωνείς μαζί μου ότι δεν μας έδειξες κανένα ταλέντο σήμερα"! - "Εγώ βρήκα να το έχεις αυτό το ταλέντο και θα πω ναι"!

Ο Μαριάνο, με καταγωγή από την Ιταλία, εμφανίστηκε στη σκηνή του Ελλάδα Έχεις Ταλέντο ως Priscilla για ένα Drag Qween Show. Μετά την ολοκλήρωση της παράστασής του θέλησε να στείλει το μήνυμά του στο κοινό -μεταξύ άλλων ότι το Drag Qween Show είναι ένα επάγγελμα και όχι απλά μια διασκέδαση. Τα σχόλια που έκανε ο Σάκης Τανιμανίδης, ο οποίος είχε πατήσει Χ κατά τη διάρκεια της εμφάνισης του Μαριάνο, κινήθηκαν σε εντελώς αντίθετη τροχιά από αυτά που είπαν ο Γιώργος Καπουτζίδης και η Μαρία Μπακοδήμου αμέσως μετά. Οι στιγμές αμηχανίας μεταξύ των μελών της κριτικής επιτροπής ήταν αναπόφευκτες…

[dfp_ads id=236982]

«Νιώθω ότι ο στόχος σου σήμερα ήταν να περάσεις ένα μήνυμα, να κάνεις μία δήλωση και ήσουν επιτυχής σε αυτό. Έκανες μια πολύ καθαρή δήλωση, μία δήλωση για τη μοναδικότητα. Κάθε άνθρωπος σε αυτόν τον πλανήτη είναι μοναδικός. Είπες, δείτε με είμαι διαφορετικός, είμαι ομοφυλόφιλος και είμαι διαφορετικός. Δεν είναι το θέμα αν είσαι ομοφυλόφιλος ή στρέιτ. Δεν είσαι διαφορετικός επειδή είσαι ομοφυλόφιλος, είσαι διαφορετικός γιατί είσαι άνθρωπος και κάθε άνθρωπος σε αυτόν τον πλανήτη είναι διαφορετικός. Αυτό είναι το θαύμα του Θεού.

Προσωπικά δεν είδα κάποιο ταλέντο, αλλά είδα έναν άνθρωπο που ήθελε να κάνει μία δήλωση και για μένα αυτό είναι ξεκάθαρο. Βασισμένος σε αυτό που είδα σήμερα, είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθες στη σκηνή. Θα κρατήσω το μήνυμα όπου είναι πολύ σημαντικό για μένα, για τη διαφορετικότητα του ανθρώπινου είδους, θα πω όχι στο ταλέντο που δεν είδα και θα σε ευχαριστήσω που συμφωνείς μαζί μου ότι δεν μας έδειξες κανένα ταλέντο σήμερα. Σε ευχαριστούμε ξανά για την επίσκεψη», είπε ο Σάκης Τανιμανίδης δίνοντας την αρνητική του ψήφο στον Μαριάνο.

Ο Γιώργος Καπουτζίδης που έδειχνε από ώρα με την έκφραση του προσώπου του ότι διαφωνεί με αυτά που άκουγε, πήρε τον λόγο και είπε: «Θα αφήσω το μήνυμα απέξω, θα κάνω κριτική στο ταλέντο. Είδα ένα άψογο make up όπως αρμόζει σε μια Drag Qween, μια ταλαντούχα Drag Qween. Επίσης βλέπω ένα εντυπωσιακό κοστούμι, όπως μια ταλαντούχα Drag Qween πρέπει να έχει. Έτσι θα σου πω ναι».

Στο ίδιο μήκος κύματος και η Μαρία Μπακοδήμου, πρόσθεσε: «Για μένα είναι ταλέντο ένας άνθρωπος να παρουσιάζει σε μια σκηνή, έναν χαρακτήρα σαν αυτόν που είδαμε, ακόμα και αν είναι playback. Ο τρόπος που κάποιος στήνεται στη σκηνή και απευθύνεται στο κοινό, όταν το κερδίζει αυτό είναι ταλέντο. Εγώ βρήκα να το έχεις αυτό το ταλέντο και θα πω ναι».