Ελλάδα Έχεις Ταλέντο: Αυτοί είναι οι δύο νέοι καλεσμένοι – έκπληξη στα Judge Cuts!

Ελλάδα έχεις ταλέντο

Ποιους θα δούμε στην επιτροπή την Κυριακή 25 και τη Δευτέρα 26 Νοεμβρίου;

Νέα επεισόδια judge cuts, νέοι guest κριτές στο Ελλάδα έχεις Ταλέντο και νέες εμφανίσεις από τα ταλέντα την Κυριακή 25 και τη Δευτέρα 26 Νοεμβρίου στις 21.00 στον ΣΚΑΪ.

Στα προηγούμενα επεισόδια των judge cuts, 8 ταλέντα εντυπωσίασαν τους Γιώργο Καπουτζίδη, Μαρία Μπακοδήμου, Σάκη Τανιμανίδη αλλά και τους guest κριτές και πέρασαν στους ημιτελικούς.

Την Κυριακή 25 Νοεμβρίου, ο Γιώργος Λιανός υποδέχεται την Μπέττυ Μαγγίρα στον ρόλο του τέταρτου κριτή, ενώ τη Δευτέρα 26 Νοεμβρίου, την αντίστοιχη θέση παίρνει ο Σωτήρης Καλυβάτσης.

Μουσικοί και τραγουδιστές, χορευτές και αθλητές, ακροβάτες και μάγοι, εμφανίζονται ξανά μπροστά στην κριτική επιτροπή και δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό για να περάσουν στην επόμενη φάση.

Και σ’ αυτά τα επεισόδια, ο έκτακτος καλεσμένος έχει το δικαίωμα να πατήσει το golden buzzer και να στείλει έναν τυχερό απευθείας στους ημιτελικούς. Οι άλλοι τρεις διαγωνιζόμενοι, που προκρίνονται στους ημιτελικούς, προκύπτουν από το συμβούλιο των τεσσάρων κριτών, αφού έχουν παρακολουθήσει όλες τις εμφανίσεις του επεισοδίου.

Διαβάστε εδώ περισσότερα για το Ελλάδα έχεις Ταλέντο!