Ελίζαμπεθ Ελέτσι σε Μαρία Μπακοδήμου: «Έλα κι εσύ θα υπάρχουν ελεύθεροι γαμπροί, για την Καινούργιου έχω έναν καρδιολόγο»

Ελίζαμπεθ Ελέτσι

"Μην ξεχάσεις να με γράψεις, να σκάσει η Καινούργιου" απάντησε με χιούμορ η Μαρία Μπακοδήμου.

Λίγες ώρες πριν τον γάμο της, η Ελίζαμπεθ Ελέτσι βγήκε σε ζωντανή σύνδεση στο Γεια σου με την Μαρία Μπακοδήμου και προσκάλεσε την παρουσιάστρια στον γάμο της. Μάλιστα, ανέφερε πως πέρα από την Κατερίνα Καινούργιου που της έχει τάξει το πρώτο όνομα κάτω από το γοβάκι της, θέλει να γράψει και το δικό της.

«Κανονίσαμε με την Κατερίνα και τον άντρα μου να πάμε την επόμενη εβδομάδα για φαγητό και να της γνωρίσουμε τον γιατρό. Είναι εξαιρετικός, κιμπάρης, γαλαντόμος. Θα είχα άσχημο για την Κατερίνα; Είναι ωραίος, αδύνατος και γυμνασμένος. Μαράκι δεν σου είπα, θα βάλω και το δικό σου όνομα» είπε αρχικά η Ελίζαμπεθ Ελέτσι.

«Όχι, όχι, όχι γιατί αν σβηστεί το δικό μου κι όχι της Καινούργιου, θα αρχίσει να λέει ότι οι παλιές παρουσιάστριες δεν αφήνουν τις καινούριες» απάντησε η παρουσιάστρια.

«Μαράκι σε περιμένω κι εσένα γιατί θα υπάρχουν και πολλοί ελεύθεροι γαμπροί. Για την Καινούργιου έχω έναν καρδιολόγο να της απαλύνει την καρδούλα της» συνέχισε παρακάτω η Ελίζαμπεθ Ελέτσι.

«Μην ξεχάσεις να με γράψεις, να σκάσει η Καινούργιου» είπε με χιούμορ η Μαρία Μπακοδήμου.