Ελίζαμπεθ Ελέτσι: «Ο γάμος μας θα κοστίσει γύρω στις 50.000 ευρώ, ο Νεκτάριος είναι κιμπάρης»

Ελίζαμπεθ Ελέτσι

«Δεν μου έχει πει ποτέ όχι, μου τα κάνει όλα. Με έχει βασίλισσα», είπε η Ελίζαμπεθ Ελέτσι για τον αγαπημένο της, τον Νεκτάριο.

Για τον σύντροφό της, Νεκτάριο Λεμονίδη και τον γάμο τους που θα γίνει σύντομα, μίλησε η Ελίζαμπεθ Ελέτσι. Η δημοσιογράφος αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, και το πόσο θα κοστίσει ο γάμος τους.

«Όλοι μου στέλνουν μηνύματα και μου λένε ότι ο Νεκτάριος θα μου πάρει τη θέση. Μετά μου λένε ότι έχει γίνει influencer. Το ζω και αυτό! Του έχουν κάνει πολλά αιτήματα, πολλές γυναίκες από το πουθενά.

Εννοείται ότι δεν κάνει αποδοχή και άμα κάποια του στείλει μήνυμα, απαντάω εγώ. Της λέω “γεια σου αγαπημένη μου, είμαι η Ελίζαμπεθ Ελέτσι Λεμονίδου, αγάπη μου, όλα καλά;”. Είπα ψέματα στον Νεκτάριο ότι ο γάμος θα κοστίσει λιγότερο», είπε αρχικά η Ελίζαμπεθ Ελέτσι.

Η Ελίζαμπεθ Ελέτσι είπε στη συνέχεια: «Ο γάμος μας θα κοστίσει γύρω στις 50.000 ευρώ. Τα έχει πληρώσει ο Νεκτάριος, είναι κιμπάρης, είναι γαλαντόμος, δεν κάνει παζάρια. Δεν μου έχει πει ποτέ όχι, μου τα κάνει όλα. Με έχει βασίλισσα».