Ελίζαμπεθ Ελέτσι για φοροδιαφυγή: «Πάει το μυαλό μας σε μια γυναίκα, γνωστή influencer»

Ελίζαμπεθ Ελέτσι

"Δεν μπορεί να παντρευτεί κανένας σε αυτή τη χώρα έτσι όπως πάει", λέει η Ελίζαμπεθ Ελέτσι.

Η Ελίζαμπεθ Ελέτσι μίλησε στο Πρωινό για την υπόθεση της φοροδιαφυγής. «Δεν μπορεί να παντρευτεί κανένας σε αυτή τη χώρα έτσι όπως πάει. Η ΑΑΔΕ είναι δίπλα μας, κοντά μας, τα παραστατικά έχουν κοπεί και δεν μπορώ να κυνηγάω τον καθένα που μου κάνει δώρα και να του πω «στο δώρο σου έχεις το παραστατικό»; Ποιος από τους επωνύμους το κάνει;», αναρωτήθηκε και συνέχισε:

«Δεν περίμενα να υπάρχει τέτοια κακεντρέχεια και τόσο μίσος και φθόνος και κακία, γενικά. Δεν μπορείς να κοτσάρεις το όνομά μου με τη λέξη φοροδιαφυγή. Είμαι γέννημα θρέμμα Ελληνίδα. Ένα μήνα μετά βρήκαν ότι φοροδιαφεύγω; Φαίνεται ότι είναι καρφωτή από γυναίκα που ζηλεύει. Επειδή μου έχει τύχει 2 εβδομάδες πριν από τον γάμο μου να έχω κάποιες κλήσεις με απόκρυψη, όλα αυτά πρέπει να τα διαλευκάνουμε με τον δικηγόρο μου. Είναι τραγελαφικό για μένα ότι μιλάνε για φοροδιαφυγή».

«Δεν θέλω να θίξω ξανά τα 13.500 ευρώ για το μονόπετρο. Γιατί το κάνουν αυτό το πράγμα; Δηλαδή, να μην μπορούμε να χαρούμε τον γάμο μας; Έβαλα 3 νυφικά, το έζησα, έχει κοπεί και φιλική απόδειξη από τον οίκο νυφικών», είπε η Ελίζαμπεθ Ελέτσι.

«Πάει το μυαλό μας σε μια γυναίκα, γνωστή influencer», πρόσθεσε με νόημα η Ελίζαμπεθ Ελέτσι, σχετικά με το πρόσωπο που υποψιάζεται ότι έκανε την καταγγελία.