Ελίζαμπεθ Ελέτσι: «Εισέβαλε» με νυφικό στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου – «Αυτό που με γοήτευσε είναι ότι είναι γιατρός»

Ελέτση Λεμονίδης

"Εμένα μου μίλησε ένας κοινός μας φίλος για μία πανέμορφη γαζέλα που έχει γνωρίσει στο μαγαζί που δούλευε", περιγράφει από την πλευρά του ο Νεκτάριος Λεμονίδης.

Μία εμφάνιση-έκπληξη έκαναν από κοινού η Ελίζαμπεθ Ελέτσι και ο Νεκτάριος Λεμονίδης στο Super Κατερίνα. Το μελλόνυμφο ζευγάρι συνομίλησαν με την Κατερίνα Καινούργιου και τους συνεργάτες της λίγες ώρες πριν τον γάμο τους, ντυμένοι με το γαμπριάτικο κοστούμι και το νυφικό.

Η Ελίζαμπεθ Ελέτσι αναφέρθηκε στη γνωριμία της με τον γνωστό γιατρό μέσω social media μόλις πριν από δύο μήνες, με το μυστήριο του γάμου να τελείται αύριο, Σάββατο 9/12.

«Γνωριστήκαμε μέσω social media, ο Νεκτάριος ήταν θαυμαστής μου. Με παρακολουθούσε εδώ και 2-3 μήνες και ξαφνικά μου έστειλε ένα Σάββατο, μου έκανε κλήση στο μαγαζί και μου είπε: είστε η κυρία Ελίζαμπεθ Ελέτσι; Είμαι ο Νεκτάριος Λεμονίδης και θα ήθελα να έρθω για κούρεμα μαζί με έναν φίλο μου», περιγράφει η πρώην παίκτρια του Survivor.

«Εμένα μου μίλησε ο κοινός μας φίλος, ο Νίκος Ψαριανός, για μία πανέμορφη γαζέλα που έχει γνωρίσει στο μαγαζί που δούλευε. Είχα όλη την περιέργεια, τη βρήκα στο Instagram, γίναμε φίλοι και την παρακολουθούσα. Ήμουν σαν κρυφός θαυμαστής της. Έλεγα πότε θα τη γνωρίσω», ανέφερε από την πλευρά του ο Νεκτάριος Λεμονίδης.

«Δεν είχα ποτέ στο μυαλό μου να παντρευτώ και ξαφνικά ένα Σάββατο απόγευμα λέω: θα την πάρω αμέσως τηλέφωνο. 5:30 την πήρα, 10:30 ήμασταν μαζί σε εστιατόριο στη Γλυφάδα και μιλούσαμε», περιγράφει ο γνωστός γιατρός.

«Μου μιλούσε στον πληθυντικό καθ’ όλη τη διάρκεια του ραντεβού. Εμένα αυτό που με γοήτευσε είναι ότι είναι γιατρός, ότι με προσέγγισε με τον συγκεκριμένο τρόπο. Μου είχε στείλει μήνυμα πριν 3 μήνες και δεν το είχα δει καν», παραδέχεται η Ελίζαμπεθ Ελέτσι στη συνέχεια.