Ελισάβετ Σταμοπούλου: «Απολύτως συνειδητά δεν έκανα το μνημόσυνο με την εν διαστάσει σύζυγο του Αίαντα Μανθόπουλου»

Ελισάβετ Σταμοπούλου

"Δεν έχω καμία επαφή μετά την ημέρα της ανακοίνωσης του θανάτου του Αίαντα με την κ. Τσιάτσιου" δήλωσε η Ελισάβετ Σταμοπούλου.

Η τελευταία σύντροφος του Αίαντα Μανθόπουλου, Ελισάβετ Σταμοπούλου μίλησε στην κάμερά της Super Κατερίνα και στην Ελισάβετ Οικονόμου για το μνημόσυνο που έκανε για τον αδικοχαμένο ηθοποιό. Μάλιστα, αναφέρθηκε στον λόγο που δεν θέλει να έχει επικοινωνία με την εν διαστάσει σύζυγο του Αίαντα Μανθόπουλου.

«Όλη τη μέρα περιμένω την ώρα που θα έρθω κοντά του Και θα κάτσω να πιούμε τον καφέ μας όπως κάναμε. Συνειδητά επειδή ήξερα ότι δεν μπορώ να του κάνω άλλο δώρο, επέλεξα την ημέρα των γενεθλίων μου γιατί δεν επρόκειτο να τα γιορτάσω και σκέφτηκα ότι είναι ένα πάρτι για τον Αίαντα. Νομίζω ότι το πέτυχα με όλη μου τη ψυχή και κάλεσα ανθρώπους που και τον αγαπούσαν και ήταν τα τελευταία χρόνια κοντά του» δήλωσε η Ελισάβετ Σταμοπούλου.

 

«Απολύτως συνειδητά (σ.σ. δεν το έκανα με την εν διαστάσει σύζυγο του Αίαντα). Δεν έχω καμία επαφή μετά την ημέρα της ανακοίνωσης του θανάτου του Αίαντα με την κ. Τσιάτσιου. Το κάνω συνειδητά, αποφεύγω να ανακατευτώ γιατί θα πρέπει ο Αίαντας να φύγει με όσο το δυνατόν λιγότερες στενοχώριες. για εκεί που πάει.» συμπλήρωσε η Ελισάβετ Σταμοπούλου.