Ελισάβετ Σπανού: «Στο Survivor η Μυριέλλα δεν ξέρει τι κάνει ή θέλει να τραβήξει τις κάμερες»

Ελισάβετ Σπανού

Κατηγορηματική η Ελισάβετ Σπανού για την πρώην συμπαίκτρια της στο Survivor!

Θέση στο πολυσυζητημένη ειδύλλιο του Survivor πήρε η Ελισάβετ Σπανού, το πρωί της Τετάρτης, όταν βρέθηκε καλεσμένη της Κατερίνας Καινούργιου στο πλατό της πρωινής εκπομπής του Alpha. Πόσο αθώο αλήθεια είναι το φλερτ ανάμεσα στη Μυριέλλα Κουρεντή και τον Γιώργο Κατσαούνη;

«Προσωπικά δεν ταιριάζω με την Μυριέλλα και το έχω πει. Αυτό δεν σημαίνει ότι η Μυριέλλα είναι κακό παιδί ή εγώ είμαι κακό παιδί. Δεν ταιριάζω σε κάποια πράγματα μαζί της. Αν υπήρχε φλερτ, δεν το ήξερα όσο ήμουν μέσα. Το παρακολούθησα μαζί σας από την Αθήνα. Είχα κρατήσει μια απόσταση από την Μυριέλλα, λέγοντας της κιόλας ότι μου δημιουργούσε ένταση» σημείωσε χαρακτηριστικά η Ελισάβετ Σπανού.

«Εκείνο το στιγμιότυπο που έπεσε κάτω και την σήκωσε ο Κατσαούνης στα χέρια, μου φάνηκε αυτό το «αχ, αχ, αχ» υπερβολικό. Εμένα δεν με έπεισε. Μου φάνηκε υπερβολή σαν αντίδραση και είναι η άποψη μου. Αυτό όμως δεν την κάνει κακή την Μυριέλλα».

«Θα πρέπει να σκεφτώ ότι το κάνει επίτηδες ή δεν ξέρει τι κάνει ή ότι το κάνει για να τραβήξει τις κάμερες. Δεν θέλω να μπαίνω όμως σε αυτή την λογική και ούτε να το ψάχνω» συμπλήρωσε η όμορφη τραγουδίστρια και πρώην παίκτρια του Survivor στην εκπομπή του Alpha. «Ήξερα ότι έχει έναν άνθρωπο έξω και ότι είναι μαζί»