Ελισάβετ Σπανού: «Υπήρχαν φορές στο πρωινό που η Τζένη Μπαλατσινού δεν έβγαινε από το καμαρίνι της»

Ελισάβετ Σπανού

"Υπήρχαν πολύ μεγάλες εντάσεις" αποκαλύπτει η Ελισάβετ Σπανού.

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Ελισάβετ Σπανού στην κάμερα της εκπομπής «Γεια σου» και τον δημοσιογράφο Κωνσταντίνο Αρτσίτα το μεσημέρι του Σαββάτου στον ΣΚΑΪ. Μέσα σε όλα, η όμορφη τραγουδίστρια αναφέρθηκε τόσο στον πρόσφατο χωρισμό του Στάθη Σχίζα με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου όσο και στην περίοδο που συνεργαζόταν τηλεοπτικά με τον Πέτρο Κωστόπουλο και την Τζένη Μπαλατσινού στην πρωινή ζώνη του MEGA.

Ειδικότερα, η Ελισάβετ Σπανού σημείωσε χαρακτηριστικά πως «τον Στάθη Σχίζα τον έχω συναναστραφεί ελάχιστα σε κάποιο event και έχουμε ανταλλάξει πέντε, έξι κουβέντες. Μπορώ να πω ότι τον έχω αντιληφθεί λίγο καλύτερα και, ενώ συνήθως σε έναν χωρισμό πρέπει να λυπόμαστε γιατί πραγματικά ο χωρισμός είναι κάτι πολύ δυσάρεστο, στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν μπορώ να πω ότι μου συνέβη κάτι τέτοιο όταν το άκουσα. Δηλαδή εγώ πάντα απορούσα πως αυτοί οι δύο άνθρωποι ήταν μαζί, χωρίς να τους γνωρίζω, μου φαίνονται εκ διαμέτρου αντίθετοι».

«Η εικόνα που έχω για τον Στάθη είναι ένας άνθρωπος πολύ χαμηλών τόνων, ένα πολύ ηθικό παιδί, ένα πολύ αξιπρεπές παιδί με λόγο. Αντίθετα η κα. Παναγιώραρου, χωρίς να την γνωρίζω, από αυτά που βλέπω στα social media και όπως παρουσιάζεται σε αυτά μου φαίνεται πάρα πολύ διαφορετική. Σίγουρα πολύ πιο εξωστρεφής και θα το αφήσω εκεί. Όλο αυτό υποτίθεται ότι ήταν ένας πάρα πολύ μεγάλος έρωτας και κατά τη διάρκεια αυτού του πολύ μεγάλου έρωτα ο άνθρωπος αυτός απουσίαζε σχεδόν έναν χρόνο. Χώρισαν μια εβδομάδα και η άλλη ανεβάζει τις κούτες από το καινούργιο της σπίτι ημίγυμνη. Τι να σχολιάσω ακριβώς; Τι δεν καταλαβαίνουμε ακριβώς από όλο αυτό; Είναι ξεκάθαρο».

«Μου αρέσει η τηλεόραση. Στο Πρωινό με τον Πέτρο Κωστόπουλο και την Τζένη Μπαλατσινού ήταν μια δύσκολη χρονιά για τους δυο τους, το οποίο εκ των πραγμάτων το εισέπραττε και η ομάδα παρόλα αυτά εγώ για τον Πέτρο Κωστόπουλο μόνο καλά πράγματα έχω να πω και πάντα έχει υπάρξει μαζί μου ευγενικός, μπροστά μου Οι άνθρωποι όμως χώριζαν μετά από τόσα χρόνια και υπήρχαν πολύ μεγάλες εντάσεις. Θυμάμαι φορές που η Τζένη μπορεί να μην έβγαινε από το καμαρίνι της, ας πούμε. » συμπλήρωσε, ακόμα, η Ελισάβετ Σπανού στην κάμερα της ψυχαγωγικής εκπομπής της Μαρίας Μπακοδήμου στον ΣΚΑΪ.