Ελισάβετ Σπανού για Μυριέλλα Κουρεντή: «Είχα έναν προβληματισμό για το πώς κινείται»

Ελισάβετ Σπανού

"Δε νομίζω να πρόλαβε να στήσει σχέδιο στο μυαλό της", σχολιάζει η Ελισάβετ Σπανού.

Η Ελισάβετ Σπανού είχε συμμετάσχει σε προηγούμενο κύκλο του Survivor το 2021. Το πρωί της Τετάρτης βρέθηκε στο πλατώ της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» και σχολίασε τις τελευταίες εξέλίξεις στο reality επιβίωσης, ρίχνοντας τα «βέλη» της προς τη συμπαίκτριά της, Μυριέλλα Κουρεντή.

«Εγώ δεν έμεινα πολύ στο παιχνίδι. Είχα έναν προβληματισμό για τη Μυριέλλα όσο έκατσα… για το κατά πόσο λειτουργούσε φυσιολογικά, κανονικά ή με κάτι άλλο στο μυαλό της. Δε νομίζω να πρόλαβε να στήσει σχέδιο στο μυαλό της. Όχι μόνο στο ερωτικό αλλά και στις φιλίες, στο πώς κινούμαι», αποκαλύπτει η Ελισάβετ Σπανού.

«Αν έμενα, θα έδινα πόνο. Δεν θα τα μάζευα κιόλας. Καλύτερα που δεν έκατσα, μας έσωσε ο Θεούλης», τονίζει αμέσως μετά με χιούμορ η τραγουδίστρια.

Όσον αφορά τη διαμάχη μεταξύ Ηλία Γκότση και Παναγιώτη Κωνσταντινίδη, η Ελισάβετ Σπανού σχολίασε: «Δεν υπάρχει ούτε μία περίπτωση στις χίλιες να έστησε κάτι τέτοιο ο Ηλίας. Ο Παναγιώτης λέει ότι του στήνει πλεκτάνη από την προηγούμενη περίπτωση. Δεν είναι τέτοιος άνθρωπος ο Ηλίας».