Ελισάβετ Σπανού για Κιμούλη – Φιλιππίδη: «Με έχει προβληματίσει πολύ αν πρέπει να στιγματίζουμε ανθρώπους»

Ελισάβετ Σπανού

"Δεν ξέρω στην πράξη πώς θα αντιδρούσα στο τέλος" δήλωσε η Ελισάβετ Σπανού.

Η Ελισάβετ Σπανού παραχώρησε δηλώσεις στο Πρωινό και στην Φαίη Φώτου και μίλησε για την υποψηφιότητά της ως δημοτική σύμβουλος με τον Γρηγόρη Λέων στον Δήμο Πεύκης – Λυκόβρυσης κι όσα είδαν το φως της δημοσιότητας στον καλλιτεχνικό χώρο με το Me Too.

«Με φώναξε ο κύριος Λέων και μου είπε ότι κατεβαίνει υποψήφιος εδώ στον Δήμο μας. Είδα έναν άνθρωπο πολύ ανοιχτό, με εμπειρία, που φαίνεται να εφαρμόσει στην πράξη τις ιδέες. Συμπαθώ πολύ την κα Πατούλη που ως γυναίκα παίρνει μέρος στις δημοτικές εκλογές αλλά δε με φοβίζει η υποψηφιότητά της» είπε αρχικά η Ελισάβετ Σπανού.

Αν εκλεγεί τελικά η Ελισάβετ Σπανού θα ασχοληθεί με τον τομέα του πολιτισμού. Πώς θα αντιδράσει αν υπάρξει μία παράσταση με τον Γιώργο Κιμούλη ή τον Πέτρο Φιλιππίδη: «Κιμούλης και Φιλιππίδης είναι εξαιρετικοί καλλιτέχνες. Θα προσπαθούσα να τους απολαύσω χωρίς να έχω κάτι άλλο στο μυαλό μου. Δεν ξέρω στην πράξη πώς θα αντιδρούσα στο τέλος. Με έχει προβληματίσει πολύ αν πρέπει να στιγματίζουμε ανθρώπους ή να μένουμε στο καλλιτεχνικό κομμάτι τους».