Ελισάβετ Μουτάφη: «Βιώνω την απώλεια του πατέρα μου, δεν μπορώ να την διαχειριστώ»

Ελισάβετ Μουτάφη

«Προσπαθώ να καταλάβω τι έχει συμβεί, νομίζω πως ήταν η χειρότερη χρονιά της ζωής μου», λέει η Ελισάβετ Μουτάφη.

Η Ελισάβετ Μουτάφη έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τον Αλέξη Μίχα. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, και για την απώλεια του πατέρα της.

«Το επίθετο μου είναι Μουταφτσή και πάντα το έγραφαν όλοι λάθος και γι’ αυτό ο Λάκης Λαζόπουλος μου είχε πει ότι, το επίθετο μου είναι σαν φτέρνισμα και έτσι το άλλαξα και το έκανα Μουτάφη. Στη “Βέρα στο δεξί” κάναμε γύρισμα στα Τρίκαλα και η πλατεία ήταν γεμάτη από κόσμο, είχαμε security που τράβαγαν πίσω τον κόσμο.

Η πρόταση γάμου από τον Μάνο έγινε στα γενέθλια μου, γονάτισε και μου ζήτησε να γινώ γυναικά του. Από τη μέρα του γάμου θυμάμαι πως μπήκαμε με τους Βoney M. και τον χορό με τον πατέρα μου», είπε αρχικά η Ελισάβετ Μουτάφη.

Για την απώλεια του πατέρα της, η Ελισάβετ Μουτάφη ανέφερε: «Βιώνω την απώλεια του πατέρα μου δεν μπορώ να την διαχειριστώ, προσπαθώ να καταλάβω τι έχει συμβεί, νομίζω πως ήταν η χειρότερη χρονιά της ζωής μου».

Για τις επαγγελματικές προτάσεις που είχε δεχτεί στο παρελθόν, η Ελισάβετ Μουτάφη αποκάλυψε: «Μας είχαν κάνει πρόταση να κάνουμε πρωινή εκπομπή με την Μαριάννα Τουμασάτου στον Αlpha. Μου είχε γίνει πρόταση για πρωινό και από το MEGA όταν ήταν ο Γρηγόρης Aρναούτογλου».