Ελισάβετ Μουτάφη: «Ελπίζω να έρθει ένα παιδί στη ζωή μου»

Ελισάβετ Μουτάφη

Όσα είπε η Ελισάβετ Μουτάφη στην "Ελένη".

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Ελισάβετ Μουτάφη στην κάμερα της εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη στο MEGA το μεσημέρι της Τετάρτης. Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην προσωπική της ζωή, την καθημερινότητα με τον σύζυγο της, Μάνο Νιφλή καθώς εξέφρασε και την επιθυμία να αποκτήσουν ένα παιδάκι.

Πιο συγκεκριμένα, η Ελισάβετ Μουτάφη σημείωσε τρυφερά πως «για την ευτυχία μου ευθύνεται ο Μάνος. Είναι ο άνθρωπος της ζωής μου. Ο Μάνος επεδίωξε να με γνωρίσει και μου αρέσει πολύ που ότι θέλει το κάνει. Την σχέση με τις κόρες του δεν την έχω χτίσει μόνη μου . Αυτό έχει χτιστεί από τον Μάνο, από τη μητέρα τους. Έχουμε εξαιρετική σχέση, δεν προσπάθησα να κάνω κάτι. Είμαι αυτή που είμαι, είμαι αληθινή με τα παιδιά και τα παιδιά του εκτιμούν».

«Πάντα ήθελα να κάνω ένα παιδί, δεν είναι κάτι που μου γεννήθηκε τώρα και ελπίζω να έρθει» συμπλήρωσε η ηθοποιός στην εκπομπή «Ελένη».

Παράλληλα, η Ελισάβετ Μουτάφη ανέφερε πως τον Δεκέμβριο θα κάνει πρεμιέρα η παράσταση «8 γυναίκες κατηγορούνται» στο θέατρο Αλίκη.