Ελίνα Παπίλα: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την πρεμιέρα του «Είμαστε Μαζί»

Ελίνα Παπίλα

"Θα ήταν πολύ ωραίο να ερχόταν καλεσμένη η Βίκυ Χατζηβασιλείου αλλά δεν είμαι εγώ υπεύθυνη για τους καλεσμένους", απαντά η Ελίνα Παπίλα.

Τις πρώτες της δηλώσεις μετά την πρεμιέρα της νέας της εκπομπής στον ΑΝΤ1 έκανε η Ελίνα Παπίλα. Η παρουσιάστρια, αμέσως μετά το τέλος του πρώτου «Είμαστε Μαζί», μίλησε στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών και μοιράστηκε την εμπειρία της.

«Νιώθω πάρα πολύ ωραία, γεμάτη, ευτυχισμένη και χαρούμενη. Είχα πάρα πολύ άγχος, φαντάζομαι το είδατε όλοι. Μετά από 10 λεπτά άρχισα να καταλαβαίνω τι γίνεται», ανέφερε αρχικά η Ελίνα Παπίλα.

«Πήγαν όλα ακριβώς όπως ήθελα να γίνουν. Ήταν πάρα πολύ ωραία. Ζω ένα όνειρο», τονίζει.

«Θα τα δω τα νούμερα τηλεθέασης αύριο με την έννοια ότι ήταν η πρώτη μας μέρα, η αρχή. Θέλουμε να το αγαπήσει ο κόσμος όπως το αγαπάμε κι εμείς», απαντά σε σχετική ερώτηση η Ελίνα Παπίλα.

Τέλος, όταν ρωτήθηκε για τη Βίκυ Χατζηβασιλείου και το εάν της έστειλε μήνυμα για καλή αρχή, η Ελίνα Παπίλα απέφυγε να απαντήσει, λέγοντας: «Έχω λάβει πάρα πολλά μηνύματα και επειδή είμαι εδώ από το πρωί δεν τα έχω ανοίξει. Θα τα διαβάσω όλα. Θα ήταν πολύ ωραίο να ερχόταν καλεσμένη η Βίκυ Χατζηβασιλείου αλλά δεν είμαι εγώ υπεύθυνη για τους καλεσμένους».