Ελίνα Παπίλα – Γιώργος Καρτελιάς: «Από την αρχή μας είχαν πει μην κοιτάτε νούμερα»

Ελίνα Παπίλα

Όσα ανέφεραν η Ελίνα Παπίλα κι ο Γιώργος Καρτελιάς στο The 2night Show.

Το πρωινό δίδυμο του Star, Ελίνα Παπίλα και Γιώργος Καρτελιάς ήταν καλεσμένοι στο The 2night Show με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και μίλησαν για την πορεία τους από το ραδιόφωνο στην τηλεόραση και πως τους έγινε η πρόταση για την πρωινή εκπομπή του σταθμού

Ε.Π.: «Το project να προτείνουν νέα πρόσωπα είναι από μόνο του άξιο συγχαρητηρίων. Αν δεν πάει, δε μειώνει την αξία του ρίσκου. Στην προκειμένη επειδή είμαστε καινούριοι και δεν γνωρίζουμε, εμπιστευόμαστε ένα κανάλι και μια παραγωγή που είναι πάρα πολύ υποστηρικτικοί μαζί μας… Εγώ το απολαμβάνω πάρα πολύ. Μου αρέσει ο τρόπος που λέμε την καλημέρα κι ότι βλέπω αυτά τα πρόσωπα. Υπάρχει μια ζωντάνια το πρωί. Από την πρώτη ημέρα μας είπαν ότι δεν θέλουμε να κοιτάτε τα νούμερα. Μας έλεγαν σιγά μην σας είπαν αυτό το πράγμα»

Γ.Κ.:» Εμπιστευτήκαμε όλη την ομάδα, όπως αυτοί εμάς για να δούμε πως λειτουργεί αυτό το σύστημα… Από την αρχή μας είχαν πει μην κοιτάτε νούμερα, μη σας νοιάζει κι εμείς σας στηρίζουμε κι είμαστε δίπλα σας. Εμείς τα κοιτάμε»