Ελίνα Κωνσταντοπούλου: «Στα show της Ρούλας δεν τους έκανα το χατίρι και τους κακοφάνηκε»

Ελίνα Κωνσταντοπούλου

«Όταν κάποτε είχα πει για τα κασέ που έπαιρνα μπήκαν στο σπίτι και με κλέψανε. Όταν έβγαινες εκτός Αθηνών, έπαιζε και το ένα εκατομμύριο δραχμές», λέει η Ελίνα Κωνσταντοπούλου.

Στον Κωνσταντίνο Αρκά και την εκπομπή “Τι λες τώρα” έδωσε συνέντευξη η Ελίνα Κωνσταντοπούλου. Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε για την απόφασή της να αφήσει το τραγούδι, την οικογένειά της, τα show της Ρούλας Κορομηλά, αλλά και το ελληνικό metoo.

«Άλλαξα ρότα γιατί έκανα οικογένεια. Ή τη δουλειά θα ακολουθούσα ή την οικογένειά μου. Ήταν κεραυνοβόλος έρωτας με τον άντρα μου, παντρευτήκαμε και κάναμε τα διδυμάκια μας. Όταν ετοιμαζόμουν να βγάλω τον πρώτο μου δίσκο, ξαφνικά βρέθηκα εκτός της εταιρείας γιατί μια μεγάλη τραγουδίστρια δεν με ήθελε. Στα show της Ρούλας θεωρούσαν ότι μπορούσαν να με βάλουν οπουδήποτε να τραγουδήσω, αλλά κάποια στιγμή δεν τους έκανα το χατίρι και τους κακοφάνηκε», είπε αρχικά η Ελίνα Κωνσταντοπούλου.

Η Ελίνα Κωνσταντοπούλου συμπλήρωσε: «Στη Γιουροβίζιον δεν με βοήθησαν οικονομικά, χτενίστηκα και βάφτηκα μόνη μου. Μερικοί δεν με γνωρίζουν στο δρόμο και μερικοί δεν πιστεύουν ότι τους εξυπηρετώ εγώ στο μαγαζί. Θα επέστρεφα δισκογραφικά και στη νύχτα. Όταν κάποτε είχα πει για τα κασέ που έπαιρνα μπήκαν στο σπίτι και με κλέψανε. Όταν έβγαινες εκτός Αθηνών, έπαιζε και το ένα εκατομμύριο δραχμές».

Για το ελληνικό metoo, η Ελίνα Κωνσταντοπούλου είπε: «Καλά κάνουν και τα λένε. Και σε εμάς έτυχαν παρενοχλήσεις, αλλά παίρναμε το μπογαλάκι μας και φεύγαμε. Δέχθηκα παρενοχλήσεις και με εκβιασμούς πάνω στη δουλειά μου».