Ελιάνα Χρυσικοπούλου: Επιβεβαιώνει το ρεπορτάζ για τη Ναταλία Γερμανού – «Υπάρχει μία δυσκολία εκεί»

Ελιάνα Χρυσικοπούλου

"Βρίσκομαι σε συζητήσεις και θα ήθελα πολύ να συνεργαστώ μαζί της. Έχω όμως και δύο παιδιά".

Καλεσμένη στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού βρέθηκε το προηγούμενο Σαββατοκύριακο η Ελιάνα Χρυσικοπούλου, αναζωπυρώνοντας τις φήμες που θέλουν να εντάσσεται από την επόμενη τηλεοπτική σεζόν στο δυναμικό του «Καλύτερα δε Γίνεται». Τη συνεργάτιδα της Ελένης Μενεγάκη συνάντησαν η κάμερα του «I Love ΣουΚού» και η ρεπόρτερ Χριστίνα Βουδούρη.

«Πήγε πάρα πολύ καλά η φετινή σεζόν, ήταν απολαυστική. Κλείνει κι ένας κύκλος για εμάς εδώ πέρα, ολοκληρώθηκαν αυτά τα τρία χρόνια της Ελένης στο MEGA που ήταν φανταστικά. Το πρόσημο είναι πολύ θετικό», δηλώνει η Ελιάνα Χρυσικοπούλου, κάνοντας τον απολογισμό της φετινής χρονιάς.

«Δεν γνωρίζω, δεν έχω ιδέα τι θα κάνει η Ελένη Μενεγάκη. Από μία συνάδελφό σας έμαθα κι εγώ την προηγούμενη βδομάδα ότι μπορεί να κάνει βραδινό. Η Ελένη μπορεί να κάνει ό,τι αποφασίσει και ό,τι βάλει στο μυαλό της θα το κάνει τέλεια. Δεν θα ήταν και ωραίο να το πω εγώ από εδώ», απαντά η δημοσιογράφος σε σχετική ερώτηση.

«Δεν έχει γίνει καμία συζήτηση για να την ακολουθήσω κάπου. Εμείς ολοκληρώσαμε αλλά η εκτίμηση δεν φεύγει ποτέ», επισημαίνει η Ελιάνα Χρυσικοπούλου για τη συνεργασία της με την Ελένη Μενεγάκη.

«Έχω μεγάλη εκτίμηση στη Ναταλία Γερμανού, η εκπομπή της θεματολογικά είναι από τις λίγες που είναι αυτό που πρέπει. Η επίσκεψή μου εκεί ήταν πολύ θετική, δεν κάναμε κανένα δοκιμαστικό. Η εκτίμηση είναι αμοιβαία και θα ήταν πολύ μεγάλη μου χαρά να συνεργαστούμε», απαντά η Ελιάνα Χρυσικοπούλου.

«Επειδή ξέρω ότι φημολογείται κάτι τέτοιο, δεν το επιβεβαιώνω ακόμα γιατί υπάρχουν πολλά που πρέπει να «κουμπώσουν», όχι μόνο στη συνεργασία αλλά και στις ζωές μας. Εγώ έχω και δύο παιδιά, ξέρετε. Υπάρχει μία δυσκολία εκεί. Θα το ήθελα όμως πάρα πολύ, επιβεβαιώνω ότι βρίσκομαι σε συζητήσεις μαζί της», κατέληξε η Ελιάνα Χρυσικοπούλου στις δηλώσεις, επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ των τελευταίων εβδομάδων.