Ελεωνόρα Ζουγανέλη: «Ήμουν παχύσαρκη απλά ο κόσμος δεν με ήξερε»

«Ένιωσα ρατσισμό. Οι άνθρωποι κοροϊδεύουν γενικώς.»

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη κάθισε στον καναπέ του JoinUs και μίλησε στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου για την εποχή που είχε παραπάνω κιλά και τον ρατσισμό που δέχτηκε, ενώ από την κουβέντα τους δεν έλειψε και η σχέση της με τον πατέρα της Γιάννη Ζουγανέλη.

Για την εποχή που είχε παραπάνω κιλά:
Έχω χάσει πάρα πολλά κιλά. Πριν εκτεθώ και με μάθει ο κόσμος ήμουν ένα άτομο παχύσαρκο. Φυσικά, όταν ξεκίνησα να τραγουδάω ήμουν πιο παχουλή απ’ ότι τώρα. Αλλά επειδή η παχυσαρκία είναι μία πολύ ιδιαίτερη περίπτωση δεν θέλω να φανταστεί κανείς ότι θεωρούσα τον εαυτό μου παχύσαρκο όταν ήμουν 70 κιλά που ξεκίνησα. Ήμουν παχύσαρκη απλά ο κόσμος δεν με ήξερε.

Για το ρατσισμό που βίωσε:
Ο κόσμος είναι διαφορετικός απέναντι σε έναν άνθρωπο που είναι παχύσαρκος σε σχέση με έναν αδύνατο. Ένιωσα ρατσισμό. Οι άνθρωποι κοροϊδεύουν γενικώς. Τώρα νομίζω ίσως να είναι κάπως αλλιώς γιατί έχουν αρχίσει να αντιλαμβάνονται ότι δεν είναι μόνο μία παράξενη εξωτερική εμφάνιση, έχει να κάνει και με άλλα πράγματα.

Για την ιδιαίτερη σχέση με τον πατέρα της:
Με τον μπαμπά μου έχω πολύ ιδιαίτερη σχέση. Το να καταλαβαίνουν οι γονείς αν έχουν κάνει λάθη ή όχι νομίζω είναι πολύ σημαντικό. Δεν πιστεύω ότι δεν υπάρχει γονιός που δεν κάνε λάθη. Δεν έβλεπα πολύ τον πατέρα μου, δούλευε πάρα πολύ. Είναι πιο εργασιομανής από εμένα, ελπίζω να μην του μοιάσω. Δεν τον έβλεπα πολύ αλλά δεν μπορώ να τον κατηγορήσω ότι ήταν απών. Οι ώρες που πέρναγε μαζί μου ήταν ουσιαστικές και πάντα υπήρχε το ενδιαφέρον του, η αγάπη του. Έχω πολύ έντονη σχέση με τον πατέρα μου. Έχουμε κοινά αλλά και τρομερές διαφορές. Έχω υπάρξει πολύ επικριτική μαζί του.