Ελεωνόρα Ζουγανέλη: «Δεν μου αρέσει ούτε να με βλέπω ούτε να με ακούω στην τηλεόραση»

Ελεωνόρα Ζουγανέλη

"Φλερτάρω αρκετά συχνά με το θέατρο αλλά..."

Την Ελεωνόρα Ζουγανέλη συνάντησε η κάμερα του Happy Day στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Δασκάλα με τα χρυσά μάτια» στο θέατρο Βέμπω. Η τραγουδίστρια και κριτής του The Voice μίλησε για τον νέο τηλεοπτικό της ρόλο αλλά και το ενδεχόμενο να την δούμε ξανά στο θέατρο.

«Φλερτάρω αρκετά συχνά με το θέατρο αλλά δεν έχει προκύψει ακόμα. Έχουμε χρόνια μπροστά να τύχει» ανέφερε χαρακτηριστικά η Ελεωνόρα Ζουγανέλη.

«Η τηλεόραση ήταν κάτι καινούργιο για μένα, δεν είχα σχέση μέχρι τότε και με έχει εκπλήξει ευχάριστα» πρόσθεσε η τραγουδίστρια. «Περνάω καλά και χαίρομαι πολύ που έρχομαι σε επαφή με νέα παιδιά που θέλουν να πετύχουν ένα όνειρο. Προσπαθώ να είμαι όσο περισσότερο μπορώ κοντά τους.

«Τα επεισόδια τα βλέπω για να ξέρω πως είναι γιατί ακόμα δεν έχω την αίσθηση πως γράφει αυτό που κάνω στην τηλεόραση» συμπλήρωσε η Ελεωνόρα. «Γενικώς, όμως, δεν είμαι ένας άνθρωπος που μου αρέσω. Ούτε να με ακούω ούτε να με βλέπω πολύ».

«Το βλέπω μόνο για να διορθώνω κάποια πράγματα εάν και εφόσον τα καταλαβαίνω» κατέληξε η Ελεωνόρα Ζουγανέλη στις δηλώσεις της.