Ελεονώρα Μελέτη: «Υπάρχουν άλλοι που σχολιάζουν το τηλεοπτικό μου μέλλον πολύ καλύτερα και από μένα»

Ελεονώρα Μελέτη

"Το είχαμε συμφωνήσει από την αρχή με τον σταθμό, ότι εάν άνοιγε το οτιδήποτε που θα αφορούσε στον Κώστα Τσουρό, ήταν από μένα με μεγάλη μου χαρά ελεύθερος να προχωρήσει", λέει η Ελεονώρα Μελέτη.

Η Ελεονώρα Μελέτη μίλησε στην εκπομπή Ποιος είναι πρωινιάτικα και τον Πάνο Παπαδόπουλο για τo επαγγελματικό της μέλλον, αλλά και για τη συνεργασία της με τον Κώστα Τσουρό.

«Ήταν καλά. Ωραία ήταν. Μια χρονιά με τα πάνω της και τα κάτω της. Θα αποφύγω να πω οτιδήποτε για το τηλεοπτικό μου μέλλον γιατί υπάρχουν άλλοι που το σχολιάζουν πολύ καλύτερα και από μένα και θα αρκεστώ σε αυτό -αν και κατά 99% πέφτουν έξω. Είμαι τόσα χρόνια στον χώρο που δεν νιώθω καμία ανάγκη να επιβεβαιώσω και να διαψεύσω κανέναν», είπε η Ελεονώρα Μελέτη.

Όσον αφορά στη συνεργασία της με τον Κώστα Τσουρό, η Ελεονώρα Μελέτη ανέφερε: «Ο κάθε επαγγελματίας διεκδικεί το καλύτερο για τον εαυτό του. Το είχαμε συμφωνήσει και από την αρχή με τον σταθμό, ότι εάν άνοιγε το οτιδήποτε θα αφορούσε στον Κώστα, ήταν από μένα με μεγάλη μου χαρά ελεύθερος να προχωρήσει χωρίς να νιώθει καμία υποχρέωση και δέσμευση απέναντι στην εκπομπή.

Όταν ξεκινήσαμε να μιλάμε για εμάς, είπαμε ότι θα είναι κοντά μας, έως ότου και εφόσον αν κάτι βρεθεί».