Ελεονώρα Μελέτη: «Το μεγάλο μου άγχος είναι μήπως πίστευαν ότι έχω κοιμηθεί με κάποιον σε καίρια θέση»

Ελεονώρα Μελέτη

«Παιδιά, μην με κοιτάτε σαν να είστε ροφοί, δεν το έχετε ξανακούσει ποτέ;», λέει η Ελεονώρα Μελέτη.

Με αφορμή τη δήλωση της Γιούλης Ηλιοπούλου ότι “όλη μου η ζωή είναι μια σεξουαλική παρενόχληση”, η Ελεονώρα Μελέτη προχώρησε στη δική της εξομολόγηση on air.

«Πέφτετε από τα σύννεφα που το ακούτε αυτό; Γιατί η Γιούλη Ηλιοπούλου δούλευε σε μία περίοδο στην τηλεόραση και στο θέατρο που λίγο πολύ, όταν κάποιος γνωστοποιούσε στην οικογένειά του ότι σκοπεύει να ασχοληθεί με τον καλλιτεχνικό χώρο, το έλεγαν… Εγώ θεωρώ ότι όταν ξεκινήσαμε, δεν μπήκαμε ανυποψίαστοι στον χώρο. Δηλαδή τα είχαμε ακούσει, τα ξέραμε, τα θεωρούσαμε και λίγο πιο αναμενόμενα να το πω έτσι», είπε αρχικά η Ελεονώρα Μελέτη.

Η Ελεονώρα Μελέτη είπε στη συνέχεια: «Εγώ γαλουχήθηκα σε μία περίοδο της τηλεόρασης που έλεγαν ότι εάν δεν κοιμηθείς με κάποιον, δεν πρόκειται να προχωρήσεις. Τι εννοείς; Και το μεγάλο μου άγχος είναι, μήπως κάποιος πίστευε ότι επειδή κάνω τηλεόραση, έχω κοιμηθεί με κάποιον σε καίρια θέση. Παιδιά, μην με κοιτάτε σαν να είσαστε ροφοί! Δεν το έχετε ξανακούσει ποτέ; Τότε, γιατί σας φαίνεται σαν να λέω κάτι που δεν το έχετε ξανακούσει;».