Ελεονώρα Μελέτη: «Θα λέμε Mega Καλημέρα με ανθρώπους που γουστάρω με την καρδιά μου»

Ελεονώρα Μελέτη

"Είναι σπουδαίο πράγμα να συνεργάζεσαι με ανθρώπους που ήθελες πάντα να συνεργαστείς και δεν σε υποχρέωσαν να το κάνεις", αναφέρει χαρακτηριστικά η Ελεονώρα Μελέτη.

Η Ελεονώρα Μελέτη έρχεται από Σεπτέμβρη κάθε πρωί στο Mega. Μαζί της θα είναι ο Κώστας Τσουρός, ενώ την παρέα θα συμπληρώσουν η Φλορίντα Πετρουτσέλι και ο Θανάσης  Πάτρας.

Λίγο μετά την επίσημη ανακοίνωση από το Mega, η Ελεονώρα Μελέτη έκανε την πρώτη της ανάρτηση για τη νέα εκπομπή που ετοιμάζει…

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Εleonora Meleti (@nonoram)

Το κείμενο που έγραψε η Ελεονώρα Μελέτη

Δεν ξέρετε τι χαρά έχω… Σήμερα κάναμε τη φωτογράφιση για τη νέα σεζόν στο Mega με τα απρόοπτά της, (θα τα κρατήσω μυστικά) αλλά να, οι πρώτες φωτογραφίες από τα μαγικά χέρια του Τάσου Βρεττού!

Μπορεί ακόμα να μην έχουμε φωτογραφίες με την dream team, αλλά σύντομα θα έρθουν κ αυτές! Κ την αποκαλώ dream team όχι αλαζονικά αλλά γιατί είναι όντως η ομάδα των ονείρων μου!

Είναι σπουδαίο πράγμα να συν εργάζεσαι με ανθρώπους που ήθελες πάντα να συνεργαστείς κ δεν σε υποχρέωσαν να το κάνεις. Κ είμαι πολύ τυχερή γιατί φέτος θα λέμε κάθε μέρα μια ΜEGA ΚΑΛΗΜΕΡΑ, παρέα με ανθρώπους που όχι απλά εκτιμώ αλλά ΓΟΥΣΤΑΡΩ με τη καρδιά μου.

Κώστας Τσουρός. Ένα όνομα πολλές ιστορίες! Ιστορίες που μας έχει διηγηθεί ο ίδιος μέσα από την πολυετή πείρα κ παρουσία του στην τηλεόραση κ τα δημοσιογραφικά γραφεία, αλλά κ ιστορίες δικές μας, προσωπικές, με γέλιο (και κλάμματα) εξομολογήσεις, κ διακοπές στη Σκιάθο. Κ αν θέλω κάτι να πω στον Κώστα είναι το εξής: Κώωωωσταααα…. Ελααααα θα καααααάνουμε μπανααααάανα! ( κάτι δικά μας)

Φλορίντα Πετρουτσέλι ή αλλιώς «φλορέτα». Ένα κορίτσι που γνώρισα το 2008 όταν πήγα στο Star κ μαζί, παρέα με τα υπόλοιπα τρελόπαιδα, ανοίξαμε την εναλλακτική πολύ πρωινή ζώνη, με μια εκπομπή που έγραψε τη δίκη της ιστορία στους πίνακες της τηλεθέασης. Από τότε κέρδισα μια πολύ καλή συνεργάτιδα, που μετατράπηκε σε φίλη κ με τα χρόνια πια είμαστε οικογένεια, κ … συνέταιροι. TANTO ιταλιδάκι μου.

Θανάσης Πάτρας. Γνωριζόμαστε χρόνια. Υπάρχει μια αλληλοεκτίμηση που θα είχε οδηγήσει νωρίτερα σε συνεργασία αλλά πέρα από την πανδημία του COVID υπάρχει κ η πανδημία της «ξερολίασης» από «ειδήμονες» γιαλαντζί της tv! Ευτυχώς φέτος θ ακούμε κ στην τηλεόραση όλα τα ωραία που έλεγε πάντα έξω από τα δόντια τα τελευταία χρόνια στο ραδιόφωνο!

Πετάω από τη χαρά μου, κ περιμένω πώς κ πώς να ξεκινήσουμε!

Βεβαίως ΔΕΝ θα είμαστε μόνοι αλλά με μια δυνατή ομάδα από τους καλύτερους στο ρεπορτάζ κ τα ωραία μας που θα σας συστήσω σιγά σιγά με το καιρό!

Τη μπαγκέτα θα κουνά ο Βασίλης Γρηγορόπουλος κ τα μαγικά κουμπιά σκηνοθεσίας θα παίζει στα δάχτυλα η @natioannou που πάντα κάναμε εκπομπάρες!»

@thanosvogiatzis make up/μαλλιά.